Ziggo in de zorg

Waar mensen centraal staan

Hier ziet u hoe Ziggo in de praktijk werkt aan veiligheid en bescherming en woonplezier van uw cliënten en bewoners. Door onze gespecialiseerde dienstverlening in de zorgsector kunt u zich concentreren op uw eigen expertise: het verlenen van de beste zorg.

VNG Jaarcongres

Zorgdebat over snel veranderende zorg

Zorgaanbod

Optimale zorg én maximaal woonplezier

Wij bieden oplossingen op maat. Een speciale zorghelpdesk, het faciliteren van de klantenservice, facturatie en de digitale zorg. Zo concentreert u zich op het verlenen van de beste zorg, wij op onze expertise.

Download de brochure voor alle details van ons zorgaanbod voor senioren

Download de brochure met alle details van ons zorgaanbod voor de GGZ

Techniek is maar de helft van de oplossing

De zorg staat aan de vooravond van een grote transformatie. De vier pijlers waarbij het hier om draait, vat Lucien Engelen, directeur van het REshape Innovation Centre van het Radboudumc, samen als ‘de vier D’s’...

‘We willen onze cliënten zo zelfstandig mogelijk laten functioneren'

RIBW Brabant begeleidt en ondersteunt mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Om cliënten binnen deze beschermde woonomgeving dezelfde mogelijkheden te kunnen bieden als in een reguliere woning, wilde RIBW hen een snelle en betrouwbare internetaansluiting bieden.

 

 
 

Compaan wint Connected Health Challenge

Compaan is tot winnaar gekroond van de Connected Health Challenge. Volgens de jury, onder leiding van André Rouvoet, is Compaan het beste concept voor connected health via breedbandinternet. 
 

Zorginstelling Radar: betere kwaliteit van leven voor cliënten

Cliënten van Radar hebben vanuit iedere woning toegang tot televisie en snel en stabiel internet gekregen van Ziggo. Bovendien kunnen de cliënten van Radar al hun vragen kwijt via een helpdesk op maat.

 

 
 

GGZ NHN profiteert van zorgoplossingen Ziggo

GGZ Noord-Holland-Noord (NHN) had verschillende leveranciers voor TV, bellen en internet. Dat veel tijd en geld kostte. Wij legden een uniforme infrastructuur aan voor alle Beschermd Wonen locaties. Een passende oplossing.

Fotoreportage: Zorgdebat 2014
 

Beelden zeggen meer dan woorden. Hieronder vindt u een fotoreportage van het Zorgdebat van 13 november 2014.
 

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

Ziggo op Linkedin

Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.