Ziggo Debat ‘Terug naar de verleidelijke binnenstad’

Een levendige en bedrijvige binnenstad zorgt voor meer bezoekers en draagt bij aan het welzijn van de stad. Maar het traditionele winkelstraatbeeld bestaat niet meer. Door de snelheid van de technologische ontwikkelingen kiest de consument steeds vaker voor het ‘nieuwe winkelen’. Met als gevolg weinig bezoekers en leegstand in de binnenstad. 

News item image

Welke uitdagingen komt u tegen? En waar liggen de kansen voor u als ondernemer en gemeente? Hoe kunnen ondernemers en gemeenten het beste samenwerken om de binnenstad weer verleidelijk te maken? Discussieer mee over deze actuele thema’s op het event ‘Terug naar de verleidelijke binnenstad’!


Key-note spreker Cor Molenaar is Trendwatcher en Hoogleraar. Hij is buitengewoon Hoogleraar Marketing&Distance Selling bij RSM/ErasmusUniversiteit te Rotterdam. Hij heeft 21 boeken geschreven, zoals: “Het nieuwe winkelen” en “Red de winkel!”. Cor onderzoekt het koopgedrag van mensen en bedrijven en constateert trends. Hij luidt de noodklok en zet aan tot actie. Hij vindt dat ondernemers en overheden meer samen moeten werken.

Locatie en tijden

Donderdag 10 september 2015
Store of the Future: het retail innovation lab van Nederland, New Babylon, Den Haag
Inloop met koffie vanaf 9.30 uur
Programma met lunch van 10.00 tot 14.00 uur

Nationale ondernemersdag

U kunt na afloop direct aansluiten bij de allereerste Nationale Ondernemersdag, georganiseerd door ONL, als u deelneemt aan het debat 'Terug naar de verleidelijke binnenstad'. De Nationale Ondernemersdag vindt plaats op loopafstand van de Store of the Future. Ga om 14.30 uur in gesprek met Mark Rutte en sluit aan bij de netwerkborrel!