Grootzakelijke oplossingen voor TV

Iedereen zijn eigen TV beleving

U wilt uw bezoekers, gasten, cliënten of patiënten een goed radio- en tv-signaal bieden. Zo ervaart uw eindgebruiker dezelfde TV beleving als thuis. Dat is pas service. Hotelgasten vragen de beste service. Patiënten in een ziekenhuis of zorginstelling zoeken het ‘huiskamergevoel’. Met onze TV oplossingen is alles mogelijk met hoge beeld en geluidskwaliteit.

Standaard (digitale) televisiepakketten

Digitaal tv-kijken is onze standaard. Daarom krijgt u met ons standaard pakket de meest bekeken zenders in High Definition. Digitale TV in de allerbeste kwaliteit, aldus de Consumentenbond. Naast de digitale tv- en radiozenders ontvangt u ook tenminste 25 analoge zenders op al uw toestellen. Digitale TV installeert u eenvoudig en voor de eerste 40 zenders, drie HD-zenders, betaalt u helemaal niets extra!

Televisie oplossingen voor zorginstellingen, hospitality en studentenhuisvesting

Voor ondernemingen met een eigen netwerk bieden wij de juiste tv oplossingen. Het signaal kan via het eigen netwerk worden gedistribueerd. We hebben de standaard variant. Daarbij stellen wij geen eisen aan uw netwerk. Interactieve diensten zoals internet en telefonie zijn dan niet beschikbaar. Bij de interactieve variant bouwen wij uw netwerk om zodat het voldoet aan de Ziggo standaard. Zo kunnen eindgebruikers die zijn aangesloten op uw netwerk, zelf additionele Ziggo-abonnementen afsluiten, zoals internet, telefonie of interactieve Digitale Televisie.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

088 - 12 39 500

Bel mij terug

Bel mij nu