Grootzakelijke oplossingen voor bellen

Van ISDN tot mobiel, voor elke organisatie de juiste oplossing.

Voor elke onderneming is goede telefonische bereikbaarheid nog altijd van vitaal belang. Net als besparen op uw mobiele telecommunicatiekosten. Ziggo biedt u beiden en gaat nog een stap verder. Bekijk de oplossingen voor zakelijke (mobiele) telefonie van Ziggo.

SIP Trunking

Heeft u alle apparatuur al in huis? Dan is SIP Trunking een ideale oplossing. We sluiten uw apparatuur aan op VoIP. Dat betekent geen investering in nieuwe apparatuur en bellen over ons betrouwbare netwerk. Aanvragen is heel makkelijk. Daarna ondersteunen we u met een professionele zakelijke helpdesk.

ISDN

ISDN is de zakelijke telefonie aansluiting via glasvezel. Afhankelijk van uw wensen en groei, kiest u voor twee tot dertig telefoonlijnen. Aanpassen kan altijd. Uw betaalt een vaste prijs voor het aantal lijnen en telefoonnummers. Voor de gesprekken hanteren we volumekorting. Onderling, tussen meerdere vestigingen, belt u gratis. Investeren in een nieuwe telefooncentrale is niet nodig. Uw huidige telefooncentrale (PBX) is prima te combineren met ISDN. Mocht u in de toekomst willen migreren naar een VoIP oplossing, dan bent u voor de koppeling met het openbare netwerk al voorzien.

Hosted voip

Hosted voip betekent betrouwbaar, makkelijk en voordelig bellen over IP zonder de ongemakken van onderhoud op uw telefooncentrale. U heeft alleen de gemakken van een bedrijfscentrale en niet de lasten. Toch bent u zelf in controle. Stel binnenkomend telefoonverkeer zelf in evenals wachtrijen, keuzemenu en voicemail. Software updates en onderhoud? Dat doen wij. Betalen doet u alleen voor wat u nodig heeft. Onbeperkt bellen naast vaste en mobiele nummers in Nederland kan ook, voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u altijd zekerheid over uw uitgaven.

Volg ons op LinkedIn

Volg Ziggo Industry Solutions nu ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van inspirerende praktijkcases uit uw branche. Hier vindt u alle kennis en ervaring van het netwerk van Ziggo gebundeld op één pagina met aansprekende verhalen en voorbeelden.

Calamiteitenservice

Onze Calamiteitenservice zorgt voor onbelemmerde telefonische bereikbaarheid bij storingen en calamiteiten. In alle gevallen integreren wij de oplossing in het calamiteitenplan van uw organisatie. De Calamiteitenservice is voor elk bedrijf en voor al onze types ISDN- en VoIP-diensten.

Carrier Pre Select

Heeft u (nog) geen glasvezel? Kies dan voor onze indirecte aansluiting via uw bestaande KPN-lijn. Zo profiteert u van onze voordelige tarieven, staffelkorting, ons netwerk en telefoondiensten terwijl er technisch gezien niets verandert voor u.

Wholesale Line Rental

Wholesale Line Rental is heel makkelijk besparen op uw zakelijke abonnementskosten. Wij nemen graag uw contract en huidige KPN-aansluiting over van analoge en (gebundelde) ISDN 2 tot 30 aansluitingen. Overstappen is zo gebeurd en u behoudt uw huidige apparatuur. Dat is niet alleen besparen, we sturen ook maar één maandelijkse factuur voor al uw vaste telefoniekosten. Dat houdt het lekker overzichtelijk.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

Vodafone en Ziggo grootzakelijk

Het zal u niet zijn ontgaan dat Vodafone en Ziggo sinds kort samenwerken aan nóg betere diensten en producten. Zo kunt u overal optimaal zakendoen waar u maar wilt. 

Wij zorgen ervoor. Via het grootste 4G netwerk ter wereld, of via pijlsnel en stabiel internet en als dat een keer zo uitkomt via ons wifi-netwerk in de hele binnenstad. Dat is goed zaken doen, waar je ook bent.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

088 - 12 39 500

Bel mij terug

Bel mij nu