VPN diensten

VPN (Virtual Private Network) koppelt veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar u ook bent. Zo heeft u een betrouwbaar en besloten bedrijfsnetwerk. Dat is wel zo veilig. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL. Dat houdt soepele communicatie tussen uw locaties in met genoeg bandbreedte en een verbinding van hoge kwaliteit.

Het beheer is eenvoudig en we bewegen gewoon met u mee. We breiden uw netwerk snel en eenvoudig uit wanneer nodig. U kiest uit IP VPN en Ethernet VPN

De voordelen van VPN

  • Eén betrouwbaar en besloten bedrijfsnetwerk
  • Toegang tot het snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL
  • Naadloze communicatie tussen bedrijfslocaties
  • Eenvoudig beheer
  • Gratis zakelijke klantenservice

IP en Ethernet VPN

IP VPN
Met IP VPN creëert u uit losse bedrijfsnetwerken een hoogwaardig, beveiligd bedrijfsnetwerk op basis van het IP protocol. Alle gebruikers op verschillende locaties werken met elkaar samen alsof zij op hetzelfde netwerk zitten. Wij beheren en stellen de routers in. U profiteert van het gemak van één netwerk en één leverancier. Per locatie kiest u de gewenste bandbreedte variërend van 256 Kbit/s downloadsnelheid tot 1 GB.

Ethernet VPN
Met Ethernet VPN creëert u één groot LAN (Local Area Network) voor uw onderneming. Uw vestigingen zijn met ethernettechniek gekoppeld. Zo communiceren meerdere locaties naadloos met elkaar. Ethernet VPN is een mooie bouwsteen voor klanten die eigen routers en netwerken beheren en behoefte hebben aan transparante verbindingen.