Thuis in studentenhuisvesting

Ziggo begrijpt uw behoefte. Daarom leveren wij televisie- en internetpakketten, speciaal afgestemd op de behoeftes van uw studenten. Supersnelle en stabiele verbindingen. Met een speciale helpdesk voor studenten.

 

Alles in één keer geregeld

Freek, beheerder van een studentencomplex:
"Het is belangrijk om goed werkend internet en televisie aan te bieden. Gelukkig was het in één keer geregeld en hebben we geen omkijken naar installatie en beheer. En we hoeven nu geen helpdesk meer te spelen als studenten vragen hebben over internet. Ook fijn: het ziet er een stuk netter uit zonder bossen oude en nieuwe kabels die door gangen en kamers lopen."

 


ICT-oplossingen voor studentenhuisvesters

TV, internet en wifi voor studenten.

 

Je hebt van die studentenhuizen waarbij je bij binnenkomst al struikelt over de bedrading. De bereikbaarheid niet altijd stabiel en de beheerder wordt te pas en te onpas gebeld. Gelukkig is er nu tv, internet en wifi speciaal voor studentenhuisvesters. Met meer dan voldoende bandbreedte en snelheid en wifi in de gezamenlijke ruimte en tuin. Bovendien neemt Ziggo de helpdeskfunctie op zich. Ook ideaal voor buitenlandse studenten.

 

Ziggo. Woonplezier voor studenten, werkplezier voor beheerders.

 

Gemakkelijk colleges terugkijken

Alexander, hoogleraar Internationaal Recht:

"Er is een hoop veranderd in het doceren. Ik geef nu regelmatig e-colleges. Heel handig. Studenten kunnen de e-colleges nu terugkijken als ik wat te snel ben geweest met mijn uitleg. Dat is prima te doen met een goede internetverbinding. Informatie over roosters en lesmateriaal plukken ze uit de digitale omgeving van onze school. Online zijn is ook belangrijk in onze gesprekken met andere universiteiten en met onze uitwisselingsstudenten uit het buitenland."

 

Skypen met familie in buitenland

Louisa, studente communicatiewetenschappen uit Argentinië:

"Het is geweldig om een jaar in Nederland te studeren. Af en toe mis ik mijn familie wel. Daarom skype ik elke dag na college even met mijn moeder en broertje. Zo zijn ze toch een beetje bij me. Gisteren heb ik ook nog even gechat met mijn studiebegeleider omdat ik wat vragen had over het uitwisselingsprogramma. Ideaal dus dat ik een goede internetverbinding op mijn kamer heb."

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.