Thuis in uw gemeente

Ziggo begrijpt uw behoefte. Daarom leveren wij krachtige, betrouwbare ICT-oplossingen speciaal gericht op de lokale overheid. Inclusief ‘Publiek Wifi’ dat makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten kan worden gerealiseerd.

 

Aantrekkelijke binnenstad

Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken, Breda:
"Samen met ondernemers hebben we een plan gemaakt hoe we ons centrum nog aantrekkelijker kunnen maken voor bezoekers. Met als resultaat dat we gratis wifi in het centrum aanbieden en een app hebben ontwikkeld die helpt de stad te verkennen. We zien ook veel Belgische toeristen terug in onze stad, dus gastvrijheid is daarom erg belangrijk. Daar hoort ook online zijn zonder roamingkosten bij. We willen de meest gastvrije stad van het land worden."

 

Oplossingen voor uw gemeente

Verbonden inwoners, bezoekers en ondernemers.

 

Dagelijks zoeken inwoners contact met de lokale overheid. Aan het gemeenteloket, telefonische of via internet. U wilt de inwoners van uw stad of dorp graag goed van dienst zijn. Goede dienstverlening, optimale service en gastvrijheid zijn hierbij essentieel. En het liefst snel, volledig, maar vooral ook veilig. Ook voor toeristen die de gemeente bezoeken en zich welkom willen voelen. Daarnaast zijn bereikbaarheid en verbinding van belang voor ondernemers die de lokale economie en het stadscentrum helpen promoten. De ‘smart city’ is de toekomst.

 

Ziggo. Thuis in verbinden.

 

Meer traffic

Marc van Willigen, eigenaar grand café in Den Haag:
"Dankzij Publiek Wifi kunnen klanten mij makkelijker vinden als ze hier in de stad komen en even googelen voor een leuk café of restaurant in de buurt. Daar krijg ik echt meer traffic door. Mensen doen inmiddels alles online en soms komen ondernemers en zakenmensen hier lunchen en werken tegelijk. Als hier geen goede wifi was, zou het een stuk minder druk zijn. Dat weet ik zeker!”

 

Minder erg om te wachten

Wim uit Den Bosch:
"Via mijn mobiel heb ik een afspraak gemaakt voor een nieuw paspoort, maar vervolgens moet je toch nog altijd even wachten op het gemeentehuis. Het scheelt dat ik dan gratis op internet kan. Dan vind ik het al minder erg om te wachten en kan ik gelijk mijn Facebook en mail even checken. Voor je het weet ben je dan aan de beurt. Wel even mijn nummertje in de gaten houden…"

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.