Oplossingen voor de hospitality

Het eerste wat je gasten tegenwoordig verwachten is een snelle internetverbinding, gratis wifi en een ruime zenderkeuze op TV, net als thuis. Maar zelf wil je ook een netwerk dat klaar is voor de toekomst, zodat je je gasten op hun wenken kunt bedienen. Daarom leveren wij betrouwbare internetverbindingen, wifi en televisie.

Gemak voor ons en onze gasten

Hanneke, bedrijfsleider recreatiepark: "Wij staan voor luxe en genieten. Gasten willen snelle wifi en tv met uitstekende beeldkwaliteit inclusief een ruim zenderaanbod. Dat is gewoon net zo belangrijk in onze bungalows als de open haard, de afwasmachine en goede matrassen. Voor onszelf is een goed netwerk ook belangrijk. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Straks checken onze gasten in en uit via een app, ontvangen ze aanbiedingen van ons restaurant op hun smartphone of reserveren ze via internet een bezoek aan ons wellness centrum. Het wordt steeds makkelijker voor ons en onze gasten."

Zo geeft u uw gasten een bijzondere belevenis

Misschien runt u een recreatie- of vakantiepark, een jachthaven of een camping. En dus wilt u uw gasten graag een bijzondere belevenis bieden. Het eerste wat uw gasten tegenwoordig verwachten is een snelle internetverbinding, gratis wifi en een ruime zenderkeuze op TV, net als thuis. Maar zelf wilt u ook een netwerk dat klaar is voor de toekomst, zodat u uw gasten op hun wenken kunt bedienen. Wij zorgen ervoor dat u nu al de juiste infrastructuur hebt, voor de technologie waarmee u uw gasten een nóg specialere ervaring kunt bieden. Zodat uw gasten die ervaring ook delen met hun vrienden en familie, tijdens en na hun bezoek

Van tevoren gecheckt of er goede wifi was

Mieke, campinggast: "Vorig jaar stonden we op een camping waar slechte wifi was. Mijn dochter liep de hele dag te emmeren dat ze geen verbinding had. Die is 13 jaar en getrouwd met haar iPhone. We zijn dit jaar weer naar de Wadden gegaan, maar nu naar een camping waarvan we zeker wisten dat er goede wifi was, dat heb ik speciaal gecheckt op internet. Mijn dochter blij, ik blij. ‘t Is trouwens opvallend hoeveel mensen hier op de camping via internet shoppen. Het luchtbed van de buren raakte lek en een dag later werd er een nieuwe bezorgd. Makkelijk."

Onze gasten zijn blij met de wifi

Dirck, havenmeester: "Ik zag direct dat de mensen van Ziggo ervaring hadden met wifi in jachthavens. Je kunt niet zomaar wat zenders ophangen, de masten van de boten verstoren namelijk het signaal. Die Ziggo techneuten hebben de wifi-zenders precies op de goede plekken geplaatst zodat de ontvangst bij alle ligplaatsen prima is. Onze gasten zijn dolblij met de wifi. Die vinden het heerlijk dat ze op hun bootje tv kunnen kijken. We gaan nu bekijken wat er nog meer mee kan: bijvoorbeeld snel informatie delen over het weer en de voorzieningen in onze jachthaven."

Bezoekers terug laten komen

Gerben, systeembeheerder dierenpark: "Door internet werken we efficiënter. De watervoorziening van de dieren bijvoorbeeld gaat nu via het netwerk. Dat wordt allemaal automatisch geregeld en gemonitord. Zeker en gemakkelijk. Via een gescheiden deel van datzelfde netwerk gaan we de bezoekers wifi aanbieden. Dat ze goed wifi hebben is natuurlijk leuk, maar wij willen er meer mee. We denken bijvoorbeeld aan een app waarmee kinderen spelenderwijs meer te weten komen over het dier waarnaar ze staan te kijken. Daarmee creëer je extra’s die onze concurrenten niet hebben en waar bezoekers voor terugkomen."

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.