Combineer Ziggo met Vodafone en krijg

Non-stop gratis extra's

Combineer Ziggo met Vodafone

Je krijgt gratis een extra TV pakket als je Ziggo digitale TV en internet combineert met een Vodafone mobiel abonnement. Je kunt kiezen uit Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal of het Kids pakket. En het mooie is, je kunt elke maand van pakket wisselen. Ga direct naar Vodafone.nl en bekijk welk abonnement het beste bij jou past

Movies & Series L

 Honderden films en complete  seizoenen van topseries

 Exclusieve films en series van HBO

 Kijk wanneer je wilt met je mediabox of de Ziggo GO app

 

Ziggo Sport Totaal

  Zes zenders vol topsport zoals Formule 1, voetbal, tennis en rugby

 Elke week duels uit de Premier League, Serie A en La Liga

 Met de Ziggo Sport Totaal app mis je onderweg geen minuut van je wedstrijd

 

Kids

 Vier zenders speciaal voor jonge kijkers

 Met Cartoon Network, Baby TV, Pebble TV en Nicktoons

 Kijk ook via de Ziggo GO app

 

Meer informatie over de pakketten

Movies & Series L
Ziggo Sport Totaal
Kids
Vragen

Top 5 kijktips

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Game of Thrones seizoen 1 - 8

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijdt om de macht. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld en alle seizoenen! IMBd 9,5.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Westworld seizoen 1 - 3

In het futuristische en gigantische pretpark Westworld is niets wat het lijkt. De met vele prijzen bekroonde sci-fi dramaserie is een echte hersenkraker en wereldwijd mateloos populair. De eerste twee seizoenen sleepten maar liefst 42 Emmy-nominaties in de wacht. IMDb 8,7.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Chernobyl seizoen 1

Mini-serie, gebaseerd op de explosie in april 1986 in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Oekraïne (toen nog Sovjet-Unie). Een van 's werelds grootste door de mens veroorzaakte rampen. De serie richt zich op de hartverscheurende omvang van de nucleaire ramp, onthult hoe en waarom het gebeurde en vertelt de schokkende, opmerkelijke verhalen van de helden die vochten en vielen. IMDb 9,6.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Billions seizoen 1 - 4

De schitterende dramaserie over de politieke en financiële wereld van New York draait om de ambitieuze belegger Bobby Axelrod (Damian Lewis) en de gewiekste openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti). Zij gebruiken al hun slimmigheden, macht en invloed om elkaar af te troeven. Alleen te zien bij Ziggo. IMDb 8,4

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Big Little Lies seizoen 1 - 2

De serie draait om vriendschap tussen een aantal moeders die een ogenschijnlijk perfect leven leiden in de chique badplaats Monterey. Maar niets is wat het lijkt. De topcast bestaat o.a. uit Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en in het tweede seizoen ook Meryl Streep. IMDb 8,6.

Een greep uit het sportieve aanbod

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Voetbal

De ware liefhebber van Europees topvoetbal kan zijn geluk niet op.Volg onder andere de Premier League, La Liga, Serie A en Champions League op de voet.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Formule 1

Formule 1 is live te zien bij Ziggo Sport Totaal. Naast de races in HD zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op vrijdag en zaterdag live te volgen. Olav Mol geeft commentaar en boeiende bijdrages vanaf locatie. Live-feeds van o.a. pitlane en onboard camera's zijn live te zien via F1 TV Pro. Naast Formule 1 zie je ook de GP2, GP3 en Porsche Supercup.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Golf

Ziggo Sport Totaal doet iedere week van begin tot eind live verslag van een golftoernooi uit de PGA Tour en uit de European Tour.Voor meer golf op televisie kijk je naar de Ryder Cup, alle Majors en alle vier World Golf Championships.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Tennis

Bij Ziggo Sport Totaal zie je onder andere toptennis uit Wimbledon, de ATP 250, Fed Cup en Davis Cup.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Basketbal

Bij Ziggo Sport Totaal kijk je wekelijks 2 a 3 wedstrijden uit de NBA, met als toetje de Finals.

De vier zenders voor onze jonge kijkers

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Pebble TV

Op Pebble TV kun je de hele dag door fantasierijke en geweldloze programma’s kijken, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. Pebble TV is goedgekeurd door Bassie (van Adriaan) voor kinderen van 2 tot 100 jaar. Je vindt Pebble TV op kanaal 305.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Baby TV

Baby TV is dé reclamevrije televisiezender voor kinderen onder de 4-jaar. Met vrolijke liedjes en lieve karakters zoals Draco en Hongerige Henry. BabyTV biedt originele shows gecreëerd door specialisten in de kinderontwikkeling.BabyTV zendt 24 uur per dag televisieprogramma’s uit voor de allerkleinsten. Je vindt Baby TV op kanaal 310.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Nicktoons

Nicktoons is de zender voor jonge animatieliefhebbers die niet zonder cartoons kunnen. Overdag zijn alle cartoons in het Nederlands en vanaf 21.00 uur worden de cartoons in het Engels uitgezonden. Je vindt Nicktoons op kanaal 303.

Gratis tv-pakket met Vodafone | Ziggo

Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor stoere jongens en meisjes, vanaf 7 jaar, die houden van fun en avontuur. Er valt altijd iets te lachen en te beleven. Je vindt Cartoon Network op kanaal 307.

Een extra tv-pakket is één van de gratis extra's van Vodafone en Ziggo. Heb je op hetzelfde adres Internet van Ziggo én een Vodafone abonnement? Dan krijg je iedere maand gratis extra's. Check eenvoudig of je in aanmerking komt. Binnen een paar stappen weet je waar je aan toe bent.

Je keuze wordt meestal binnen een paar uur geactiveerd. Als het drukker is kan het wat langer duren. Je keuze geldt altijd voor een termijn van minstens 30 dagen. Wil je binnen die termijn kiezen voor een ander pakket? Dat kan. Zodra de periode van 30 dagen afloopt geniet je van je nieuw gekozen pakket.

Als je al een pakket hebt gekozen en je wilt je keuze aanpassen, dan kan dit natuurlijk. Je kunt namelijk elke 30 dagen iets anders kiezen.

Houd er rekening mee dat een periode van 30 dagen ingaat zodra een tv-pakket wordt geactiveerd. Tijdens die periode kun je wel al wijzigingen doorvoeren, maar een eventuele wijziging gaat pas in vanaf 30 dagen na de vorige activatie. Een ander tv-pakket kiezen regel je eenvoudig in Mijn Ziggo.

Als je al Ziggo Sport Totaal had en je kiest Ziggo Sport Totaal als gratis tv-pakket, dan zetten we je betaalde abonnement per direct om in een gratis extra zenderpakket. Gewoon omdat we blij zijn dat je zowel klant bent bij Ziggo als bij Vodafone. Er geldt in dit geval voor je bestaande Ziggo Sport Totaal abonnement géén opzegtermijn en je hoeft zelf ook niks op te zeggen.

In het aanbod van Movies & Series L ontbreken de 110 extra zenders en het daarbij behorende On Demand aanbod van het Movies & Series XL pakket. Wel krijg je met dit pakket On Demand toegang tot de mooiste films en series, waaronder de exclusieve films en series van HBO.

Als Movies & Series XL al onderdeel uitmaakt van je abonnement (zoals bijvoorbeeld het geval is bij Connect & Play Max), dan beschik je dus al over alles wat Movies & Series L biedt. Ook het Kids pakket maakt dan al deel uit je abonnement. In dit geval kun je het beste voor Ziggo Sport Totaal kiezen. Vind hier meer uitleg over Movies & Series L.

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies en Series L. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Movies & Series L is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series L genieten op je televisie, dan kun je dit alleen met een Interactieve CI+ module. Ook is het nodig dat je televisie is aangesloten op internet. Daarnaast is Movies & Series L ook beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met Ziggo GO of via ziggogo.tv.