WDR

Überraschende

Na een lange dag is er niets lekkerder dan op de bank kijken naar je favoriete programma's, series en films. WDR begrijpt dit als geen ander. De Duitse tv-zender uit het westen van Duitsland biedt uitkomst.

Naast de vaste uitzendingen rondom nieuws en actualiteiten zijn er ook programma's over wetenschap en entertainment te zien. Leuk en interessant om naar te kijken. Alleen, of met de hele familie.

Kinderen beleven de leukste avonturen

Ook kinderen van alle leeftijden zitten goed bij WDR. Met grappige, leuke en gezellige tekenfilms van onder andere Maus, Du Bist Kein Werwolf en Abenteuer Wilder Western.

Regionaal nieuws uit West-Duitsland

De programma's Tagesschau en WDR Aktuell houden je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Duitsland. Ook gaan de journalisten de straat op om de mening te vragen van bewoners. Zo zit je altijd bovenop het nieuws, en weet je precies wat er in de regio speelt.

Nadruk op actualiteiten en maatschappij

De Duitstalige tv-zender WDR legt zich toe op het uitzenden van een zeer gevarieerd aanbod aan programma’s met nadruk op actualiteit en maatschappij.

Onder andere biedt deze Duitse zender uitzendingen rondom nieuws, sport, actualiteit, maatschappelijke vraagstukken, series en entertainment.

 

Ziggo GO

Met de gratis Ziggo GO app kijk je live naar de belangrijkste Nederlandse zenders. Overal in en om het huis.

Anderen keken ook

  • ARD
  • ARTE
  • NDR
  • Canvas
  •