Disney XD/Veronica

Overdag de kids en 's avonds de mannen

Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Maandag Mega Movie

Wekelijks trakteert Veronica je op de grootste blockbusters met de beste acteurs. De filmliefhebber heeft nu helemaal geen reden meer om de deur uit te gaan. Iedere week brengt Veronica de spannendste thrillers, maar ook grote actiefilms ontbreken niet op de maandagavond

Themamaanden bij Veronica

Veronica biedt regelmatig succesvolle themamaanden zoals Meimaand Filmmaand. Zo probeert Veronica zoveel mogelijk fun te brengen, tegen verveling te vechten en altijd innovatief te blijven.

Tot 18.00 uur Disney XD

Disney XD is fun! Ga mee in de wereld van sport, gaming en avontuur. En dat alles met een grote dosis humor. Het is gewoon Disney op zijn spectaculairst!

Altijd de coolste shows
Series als Crash & Bernstein, Wanders Wereld en Phineas and Ferb ontbreken niet op deze niet te missen tv-zender. En daarmee is televisie kijken altijd vet leuk.

Films op Disney XD
De superfilms van Disney ontbreken natuurlijk ook niet. Disney XD is de stoere zender voor de jeugd. Vanzelfsprekend altijd met het kwaliteitsstempel van Disney, dus je kunt je kinderen gerust laten kijken.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • Disney XD/Veronica is volledig in HD te zien op kanaal 8.
  • Kijk programma’s terug met TV Gemist.
  • Beschikbaar op de Ziggo GO app.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen weten niets meer. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

Criminal Minds

Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU. David Rossi, special agent Aaron Hotchner en de rest van het team ontrafelen samen de motivaties en emotionele drijfveren van de criminelen. En stoppen zo de duisterste figuren voordat ze weer toeslaan.

Anderen keken ook

  • RTL 7
  • Comedy Central
  • MTV
  • Disney XD
  •