TV 538

TV = 538!

TV 538 gaat verder waar Radio 538 ophoudt. Met het vertrouwde gevoel voor humor kijk je mee achter de schermen bij de DJ’s en blijf je op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws. Vette items en natuurlijk heel veel muziek!

De vertrouwde gezichten en stemmen van 538

Op TV 538 zie je iconen als Edwin Evers en Ruud de Wild aan het werk in hun vertrouwde omgeving. Zo krijg je mee hoe deze DJ’s van hun studio een vrolijke chaotische bende maken. Ook andere bekende 538-DJ’s als Barry Paf, Dennis Ruyer en Frank Dane komen voorbij.

Unieke programma’s

TV 538 zendt unieke programma’s uit, geheel in de stijl van 538. Neem Hitnewz, dat je op de hoogte houdt over alles wat er gebeurt op het gebied van showbizz en entertainment. Daarnaast zie je de 538 Dag Top 5, waarin elke dag de beste clips te zien zijn, gekozen door de kijker. Ook zendt het kanaal registraties uit van de grotere 538-evenementen door heel het land!

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Lovers x Haters

In seizoen 2 geven BN’ers en influencers weer hun ongezouten mening over verschillende onderwerpen. Wat vinden ze van ADE en plastische chirurgie bij celebs? Zijn ze een lover of een hater van voetbal? Met op de bank o.a. Monica Geuze, JayJay Boske, Maan, JeBroer, en Kaj Gorgels.

Anderen keken ook

  • MTV
  • SLAM!TV
  • 100% NL TV
  • VH1 Classic
  •