Syfy

Sciencefiction, fantasie en horror

Voor je dagelijkse portie griezelen kijk je naar Syfy. Kijk naar de meest opzienbarende en fantasierijke films en series in de genres sciencefiction, fantasie en horror.

De spannendste series in Nederland

Syfy brengt een mooie mix van de spannendste sciencefiction- en fantasieseries in Nederland. Neem de futuristische serie Defiance, waar de mensheid moet zien samen te leven met buitenaardse wezens. Of het spannende Haven, waar een FBI-agent stuit op een gemeenschap met bovennatuurlijke krachten. Zo ben je altijd verzekerd van een avondje griezelen!

Tv-premières van de beste sciencefictionfilms

Op Syfy zijn regelmatig tv-premières van de beste sciencefictionfilms. Zo zie je Sharknado 2: The Second One, dat wereldwijd op alle kanalen van Syfy voor het eerst uitgezonden werd. Maar Syfy zendt ook andere films uit. Denk aan Sharktopus, Mansquito, Ogre of Ice Twisters.

 
  • Deze zender is helaas na 1 juli niet meer beschikbaar bij Ziggo. Meer info.

Kijktips

Continuum

De futuristische serie Continuum beschrijft het leven van Kiera Cameron. Deze politieagente leeft in het jaar 2077 maar wordt per ongeluk met een groep meedogenloze criminelen getransporteerd naar het verleden. Aangekomen in het jaar 2012 besluit Cameron haar zoektocht naar de criminelen voort te zetten.

Paranormal Witness

Paranormal Witness brengt waargebeurde verhalen weer tot leven. Deze intense dramaserie vertelt het verhaal van doodgewone mensen en hun paranormale ervaringen. Persoonlijke foto’s en originele beelden worden gecombineerd met realistisch drama. Het resultaat is een serie vol klopgeesten, vliegende schotels en andere geheimzinnige schepsels.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • Investigation Discovery
  • CBS Reality
  •