RTL Z

De hartslag van het zakelijke nieuws. 24 uur per dag.

RTL Z is dé zender voor financieel en beursnieuws. En ook voor breaking news stem je 24 uur per dag af op RTL Z. 

Zakelijk nieuws en meer

Bij RTL Z krijg je naast nieuws ook verdieping en entertainment. Verwacht dus meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle, terwijl nieuws – ook breaking news – en beurs natuurlijk de pijlers van de zender blijven. Heb je ambitie en wil je het maximale uit jezelf halen? Sta je ondernemend in het leven? Dan is RTL Z je zender.

Overal en altijd up-to-date

RTL Z vind je overal en op elk moment van de dag: op de eigen tv-zender, de nieuwe website, de nieuwe mobiele app, en op social media-kanalen. OP de laatste drie draait RTL Z om nieuws en daarnaast de uitleg van het nieuws, met tips en commentaar. En met verhalen die je vermaken en inspireren, die gericht zijn op de toekomst, op vernieuwing en vooruitgang.

Alle programma’s kijk je ook on demand, via de website en op de app. Op tv is RTL Z in de ochtend en overdag vooral kort en bondig. In de avond maakt de zender ruimte voor context, verdieping en vermaak. RTL Z blijft de breaking news-zender voor alle Nederlandse RTL-zenders.

Steek elke avond wat op

Tijd Programma
18.00 - 20.30 uur Z Today - een carrousel van vers nieuws en achtergronden, door Peter van Zadelhoff en wisselende medepresentatoren.  
20.30 - 21.30 uur Z Doc - documentaires die je inspireren, van de autobiografie van Nelson Mandela tot een kijkje achter de schermen in het Witte Huis.
21.30 - 22.30 uur Van Liempt Live - journalistieke talkshow waarin Paul van Liempt mensen uit het nieuws interviewt.
22.30 - 23.00 uur
Z Themes - elke weekdag een wisselend thema: Toekomstmakers, Bright TV, Dunk!: Opinie Zonder Omweg, Money Talks en De Tafel van Z.
23.00 - 23.15 uur Z Talks - elke dag een shot vitamines voor je hersenen, met fragmenten van de beste TED Talks, ingeleid door Jim Stolze.
23.15 uur Van Liempt Live - herhaling

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Anderen keken ook

  • NPO Nieuws
  • NPO Politiek
  • CNN
  • CNBC
  •