RTL Crime

Geeft iedere crime-liefhebber een alibi

RTL Crime is dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. Je bent zeven dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s.

De beste crimeseries uit binnen- en buitenland!

Elke werkdag begint de avond steevast met CSI en om 20.30 uur zie je drie afleveringen van de beste series van eigen bodem zoals Baantjer en Moordvrouw, maar ook bekroonde buitenlandse series als The Killing, Rex en Alarm für Cobra 11. De avond wordt vervolgens afgesloten met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

Nieuw: El Capo

De serie ‘El Capo’ is voor het eerst dagelijks te zien bij RTL Crime. Bovendien wordt El Capo in het weekend in marathonvorm uitgezonden. Wat kijken naar RTL Crime nóg leuker en spanneder maakt is het feit dat je favoriete programma’s bij RTL Crime niet onderbroken worden door reclames.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Elke maandag om 20.30 uur
3 afleveringen achter elkaar 

Flikken Gent

In de Vlaamse politieserie Flikken volgen we het werk van Raymond, Wilfired en Britt en hun team politieagenten in de stad Gent. Ze worden geconfronteerd met de donkere kant van de stad: van seriemoordenaars via prostitutie tot illegale mensenhandel. Er zijn 10 seizoenen van gemaakt.

Elke dinsdag om 20.30 uur
6 afleveringen achter elkaar

Justice Served: Murderous Affairs

Amerikaanse misdaadserie over echtgenoten die hun partner om het leven hebben gebracht, nadat hun relatie op de klippen is gelopen. De gepleegde delicten worden van begin tot eind verteld. Onderzoekers proberen te achterhalen wat de dader tot de misdaad heeft gedreven.

Elke donderdag om 20.30 uur
3 afleveringen achter elkaar

Alarm fur Cobra 11

Rechercheur Semir Gerkhan werkt voor de snelwegpolitie. Door de jaren heen verslijt Gerkhan nogal een stel partners. Samen trekken ze ten strijde tegen de misdaad met spectaculaire actiescènes tot gevolg.

Anderen keken ook

  • Crime & Investigation Network
  • CBS Reality
  • Investigation Discovery
  • TLC
  •