RTL Crime

Geeft iedere crime-liefhebber een alibi

RTL Crime is dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. Je bent zeven dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s.

De beste crimeseries uit binnen- en buitenland!

Elke werkdag begint de avond steevast met CSI en om 20:30 uur zie je drie afleveringen van de beste series van eigen bodem zoals Baantjer en Moordvrouw, maar ook bekroonde buitenlandse series als The Killing, Rex en Alarm für Cobra 11. De avond wordt vervolgens afgesloten met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

Nieuw: El Capo

De serie ‘El Capo’ is voor het eerst dagelijks te zien bij RTL Crime. Bovendien wordt El Capo in het weekend in marathonvorm uitgezonden. Wat kijken naar RTL Crime nóg leuker en spanneder maakt is het feit dat je favoriete programma’s bij RTL Crime niet onderbroken worden door reclames.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

El Capo

El Capo vertelt het verhaal van Pedro Pablo, de rijkste en meest gezochte drugshandelaar van Colombia. Ondanks zijn rijkdom weten zijn vrienden en familie niets van zijn dubbelleven. Wanneer zijn geheim uitkomt, begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in te storten.

The Killing

Eigenwijze inspecteur Sarah Lundgren gaat met haar partner op zoek naar de dader van de verkrachting van, en moord op een 19-jarig meisje. In de serie wordt het onderzoek van dag tot dag gevolgd, met de ene onverwachte wending na de andere…

Anderen keken ook

  • Crime & Investigation Network
  • CBS Reality
  • Investigation Discovery
  • TLC
  •