Pebble TV

Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

Pebble TV is de vrolijke start van de dag van je kinderen. De zender is 100% Nederlandstalig en geweldloos. Pebble TV zendt 24 uur per dag programma's uit, zonder reclame.

Series van Nederlandse bodem

Met een mix aan fantasierijke, leerzame en grappige series zoals Alfred J. Kwak, Boes, Snorkels, Bassie & Adriaan en nog veel meer is er altijd wat leuks op de buis. Nederlandse televisie die geweldloos en leerzaam is zodat je je kleintjes met een gerust hart voor de tv zet.

Film Matinee

Elke woensdag- en zondagmiddag is er op Pebble TV de Film Matinee. Er worden leuke jeugdspeelfilms uitgezonden zoals de Leeuw van Oz, Car’s Life 2, Marco Macaco, Winnetou, Sinbad, Pinokkio, Sneeuwwitje - Nog Lang en Gelukkig en nog veel meer.

 

Kijktips

Knutsel een Frutsel

Knutsel mee met de goedlachse en soms wat ondeugende Poppetje Pippa. Zij maakt iedere zaterdagmiddag op haar eigen manier een nieuwe frutsel. Op pebbletv.nl vind je elke week welke knutselspullen je nodig hebt om lekker mee te knutselen!

Alfred J. Kwak

Alfred J. Kwak is een echte klassieker. Het vriendelijke en vrolijke eendje wordt grootgebracht door zijn adoptievader Henk de Mol. Samen met zijn vriendjes beleeft hij allerlei spannende avonturen die vaak raakvlakken hebben met actuele maatschappelijke en politieke problemen.

Bassie & Adriaan

De knotsgekke clown Bassie beleeft samen met acrobaat Adriaan de spannendste avonturen. De boeven de Baron, Vlugge Japie, B2, B100 en Handige Harry proberen Bassie & Adriaan vaak te dwarsbomen. Maar onder het motto ‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen’ zijn ze de slechteriken vaak te slim af!

PebbleBox

Voor de allerkleinsten is er het gezellige kleuterprogramma de PebbleBox. Kijk samen met Poppetje Pippa naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Anton, Boom & Reds, Dip & Dap, Nijntje, Paz, Penelope en Saari.

Anderen keken ook

  • NPO Zapp Xtra
  • Disney Junior
  • Nick Jr.
  • RTL Telekids
  •