Pebble TV kijken

Pebble TV

Vertrouwd voor jong en oud!

Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender die de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands uitzendt, zonder reclame.

Geschikt voor alle kinderen

Bij de keuze van de programma´s kijkt Pebble TV naar een combinatie van vermaak en het bieden van meerwaarde zoals educatie, originele animaties, stimulering van de fantasie en de aanwezigheid van universele waarden zoals respectvol omgaan met elkaar.

Pebble TV zendt rustige beelden uit, waarvan de kinderen niet over hun toeren raken. De zender volgt de kinderen door de dag heen.

De programma’s

Pebble TV heeft een leuke mix van series voor verschillende leeftijden. Dat zijn veelal animatieseries zoals Alfred J. Kwak, Boes, Dommel, de sprookjes van Hans Christian Andersen, Snorkels, Kikker en zijn Vriendjes, Vrouwtje Theelepel, Foofur, Ovide en z’n Vriendjes, De Zusjes Mol en nog meer leuks.

Voor de allerkleinsten is er meerdere keren per dag de PebbleBox met daarin de avonturen van de vriendjes Pim, Puk en Jip. Samen met de kinderen thuis kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Nijntje, Tip de Muis, Penelope, Saari, Anton en StoryZoo.

Vanaf 20.00 uur ’s avonds zie je spannende jeugdseries, zoals Ocean Girl, Mowgli – The New Adventures of the Jungle Book en Enid Blyton, The Secret Series.

Ieder zaterdagavond om half 8 zendt Pebble TV spannende en leuke kinderfilms uit zoals Asterix, Raafje met de Rode Sok, Pelle en de Waterdieven, Pudding T, Marco Macaco, Pinokkio en talloze andere jeugdspeelfilms.

Pebble TV kijken
Kanaal 305
Onderdeel van:

Ziggo Kids

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV