OUTtv kijken

OUTtv

De enige gay lifestyle-zender van Nederland

OUTtv is dé lifestyle televisiezender van Nederland met internationaal succesvolle tv-programma’s, (arthouse)films, series en documentaires die verder gaan dan de programmering van andere zenders.

Bekroonde series op OUTtv

OUTtv zendt wekelijks bekroonde series als Misfits, Shameless of Orphan Black uit. Maar je geniet ook van exclusieve series als Queer as Folk en de met een BAFTA Television Award bekroonde serie Shameless. Ook de gerenommeerde comedyseries zoals Little Britain en Absolutely Fabulous komen aan bod.

Uitdagend en brutaal

OUTtv staat garant voor een brutale en uitdagende programmering voor de moderne man of vrouw. De zender is erg divers met elke dag van de week een ander thema. Wekelijks besteedt OUTtv aandacht aan homoseksualiteit. Zo worden documentaires uitgezonden die gerelateerd zijn aan dit onderwerp. De week wordt afgesloten met een gloednieuwe arthouse- of gay film.

KAN 798

Onderdeel van Gay Lifestyle
Kanaal 798 | Ziggo GO | HD | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.