Omroep West

Een brede programmering voor de regio

Omroep West – ook wel bekend als RTV West – is de regionale publieke omroep voor het Noorden van Zuid-Holland. Het doel van Omroep West is het verspreiden van maatschappelijk relevante informatie, nieuws en actualiteiten, informatie en amusement voor, over en met de inwoners van de regio.

RTV West ziet zichzelf als een modern mediabedrijf dat inspeelt op de hedendaagse technologische ontwikkelingen en zich bewust is van maatschappelijke veranderingen.

Brede programmering

Omroep West is een regionale tv-zender. Daarom biedt het kanaal een brede programmering aan die gericht is op alle inwoners van de regio. De verschillende programma’s worden op een inhoudelijke, betrouwbare, aansprekende en kwalitatief hoogwaardige manier verpakt en door middel van het kanaal uitgezonden. Dit doen zij op een manier dat het relevant is voor de regio en de inwoners in de kop van Zuid-Holland aanspreekt.

Altijd dichterbij

De uitzendingen en programma’s van Omroep West zijn divers en afwisselend. Naast informatieve, ontspannings- en sportuitzendingen kijk je bij Omroep West natuurlijk ook naar nieuws- en actualiteitenprogramma’s. De regionale identiteit en thema’s die relevant zijn voor het Noorden van Zuid-Holland komen hier steeds in naar voren. De regio’s waarin Omroep West actief is zijn rondom Den Haag, Leiden, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Delft en het Westland.

 

Anderen keken ook

  • Eén
  • Ketnet
  • BBC One
  • BBC Two
  •