Omroep Gelderland

Voor en door Gelderland

Omroep Gelderland is de regionale publieke omroep met een nadruk op thema’s die van belang zijn voor de lokale Gelderse bevolking. Omroep Gelderland richt zich vooral op inwoners van de provincie Gelderland.

Omroep Gelderland is de publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Het doel van deze regionale omroep is er op gericht zoveel mogelijk Gelderlanders te bereiken met haar programma’s.

Betrouwbaar en informatief

Omroep Gelderland streeft het na een betrouwbare en informatieve familiezender te zijn die meldt en uitlegt wat er gebeurt in de provincie. Dat doet de omroep bovendien vanuit een onafhankelijke positie en met het in overweging nemen wat het publiek wenst én daarbij de Gelderse culturele identiteit in hoog vaandel houdend.

De Gelderse lokale omroep

De programma’s bij Omroep Gelderland willen een zo groot mogelijke groep van de Gelderlanders bereiken en informeren. Regionale programma’s, die bijdragen aan de bewustwording van de Gelderse samenleving, nieuwsitems over regionale thema’s en uitzendingen die bijdragen aan het democratisch functioneren van de Gelderse samenleving staan hierin centraal.

 

Anderen keken ook

  • Nick Hits
  • Nick Jr.
  • Boomerang
  • NPO Zapp Xtra
  •