Omroep Brabant

Objectief en betrouwbaar

Omroep Brabant is de regionale publieke tv-zender voor en door de inwoners van de provincie Noord-Brabant. De missie van deze regionale televisiezender is het om Brabanders te verbinden met de eigen regio door middel van Omroep Brabant.

De zender streeft er naar objectief en betrouwbaar te zijn – en als resultaat op te leveren dat de Brabander zich goed geïnformeerd voelt en zich verbonden voelt met de eigen provincie. Actualiteit en regionale berichtgeving staan centraal bij Omroep Brabant.

Het gevoel van hier

Omroep Brabant wilt Brabanders verbinden met de provincie Brabant. Objectief, betrouwbaar en eigentijds met als resultaat dat de Brabander goed geïnformeerd mee kan praten en zich verbonden voelt de eigen provincie.

Typische evenementen uit de regio

De nieuwsberichten en uitzendingen over achtergronden zijn de harde kern van de programmering van Omroep Brabant. Naast actualiteitsprogramma’s staan in de uitzendingen van de Brabantse regionale omroep ook thema’s zoals sport en cultuur en lokale evenementen centraal. De omroep doet regelmatig verslag van typische evenementen uit de regio, zoals het carnaval, Paaspop en de Bloemencorso Zundert.

 

Anderen keken ook

  • Nickelodeon
  • Animal Planet
  • TV538
  • RTL Lounge
  •