NPO 101

Brutaal goed en in januari Zender van de Maand

NPO 101TV verzamelt de vermakelijkste programma’s van alle Nederlandse publieke omroepen. Zo zie je altijd het meest hilarische, absurde en opvallende op op dit digitale jongerenkanaal. Met 0% verveelmomenten!

Een bonte verzameling aan jongerenprogramma’s

NPO 101TV staat bol van de frisse en spraakmakende jongerenprogramma’s. Denk aan het hilarische Ranking the Stars, waarin bekende Nederlanders elkaar op een grappige en toch directe manier beoordelen. Of Spuiten en Slikken, waarin geen enkel pikant onderwerp onbespreekbaar is.

Festivals en muziek op NPO 101TV

In samenwerking met 3voor12 brengt NPO 101TV de beste muziek, concerten en festivals op je beeldbuis. Zo dans je mee met het Amsterdam Dance Event en ontdek je de nieuwste muzieksensaties op Eurosonic Noorderslag. Ook zie je regelmatig interviews met interessante artiesten.

Zender van de Maand

De eerste maand van 2017 is meteen knallen. Want NPO 101TV is dan zender van de maand bij ons. Als voorproefje voor de nieuwe theatertour van de mannen van De Lama’s zie je lekker veel oude afleveringen op 101TV. Hiphopliefhebbers kijken naar 101Barz en als muziekfan stem je sowieso af op het kanaal, want muziekfestivals en andere hippe evenementen hebben een centrale plek in onze programmering.  

Kijk ook op de Horizon Go app

Met de gratis Horizon Go app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Horizon Go app

 

Beleef de beste muziek van 2017

Een van de hoogtepunten van het Nederlandse muziekjaar zijn de 3FM Awards. En wij hebben misschien wel kaarten voor je! Gewoon meedoen met de prijsvraag van 101TV en je maakt kans om in TivoliVredenburg in Utrecht van dichtbij de uitreiking van de awards en natuurlijk de spetterende optredens van de beste Nederlandse bands en artiesten mee te maken. Daar wil je bij zijn.

Kijktips

Vanaf 2 januari dagelijks rond 19.30 en 23.30 uur

De Lama’s

Ruim 9 jaar geleden stopten Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer met De Lama’s. Komend najaar zijn ze er weer, live, met hun improvisaties. Voor het zover is, geniet je bij ons eerst van alle afleveringen.

Iedere vrijdagavond rond 23.00 uur

101Barz

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Rotjoch brengt elke week studiosessies op je beeldscherm, maar ook videoclipz en portretten van gevestigde en beginnende rappers.

Van 11 tot en met 14 januari zie je op NPO 101 alle hoogtepunten van Eurosonic Noorderslag.

Festivals en evenementen

Op NPO 101.TV kijk je het hele jaar door naar de vetste festivals en evenementen. Met een hapje en een drankje geniet je vanaf je bank van PinkPop, Lowlands, Concert At Sea, Into the Great Wide Open, Woo Hah Festival, Serious Request en de NPO 3FM Awards!

Anderen keken ook

  • NPO Humor TV
  • NPO Best
  • NPO Doc
  • NPO Cultura
  •