NPO 1 extra

De mooiste programma's van de publieke omroep

Op feelgoodzender NPO 1 extra zie je de mooiste programma’s uit de schatkamer van de publieke omroep. De zender brengt je de hoogtepunten uit ruim zestig jaar Nederlandse televisiehistorie. Tijdloze televisie van vroeger en van nu.

Weerzien met televisiegeschiedenis

Dit televisieseizoen geniet je dagelijks van bijvoorbeeld Laat de Leeuw en de talkshow Barend & Witteman. Ook de TROS TV Show op Reis, Villa Felderhof, Kopspijkers, De Rijdende Rechter Classics en Ook dat Nog! maken deel uit van de programmering van NPO 1 extra.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Flikken Maastricht

Moord en doodslag, chantage en drugszaken in het pittoreske Maastricht vormen het decor van Flikken Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen duiken in de Limburgse onderwereld.

Fort Alpha

Fort Alpha is een high-school drama over een havo 4 klas waarin onder anderen Dennis Hulshof (Tygo Gernandt) en Isolde Bavinck (Tatum Dagelet) dagelijks avonturen beleven.

Mixed Up

Mixed up is een dramaserie over de redactie van damesblad ZIJ, waarbij de strijd tussen de mannen en vrouwen op de redactie nogal eens fel kan oplopen.

In Therapie

In de dramaserie In Therapie volgt de kijker therapeut Jonathan Franke (Peter Blok). In zijn praktijk voert hij gesprekken met onder andere Wouter den Arend (Jeroen Krabbé) en Marit Kroon (Monic Hendrickx).

Dagboek van een herdershond

De jonge kapelaan Odekerke wordt geplaatst in een Limburgse gemeente. Door zijn verlegenheid en sociale bewogenheid steekt hij sterk af bij de conservatieve pastoor Bonhomme.

Ha die Pa

De komedie Ha, die pa! volgt de verwikkelingen van Norbert Hogendijk (Luc Lutz) en zijn zoon Matthijs (Joris Lutz) die weer bij zijn vader in huis ingetrokken is.

Anderen keken ook

  • NPO 3 extra
  • NostalgieNet
  • NPO Doc
  • NPO 2 extra
  •