Nickelodeon

De coolste kinderzender voor iedereen

Nickelodeon is de zender waar kinderen zichzelf kunnen uiten, hun eigen wereld kunnen creëren en waar ze hun fantasie kunnen gebruiken. Het kanaal vertelt en laat dingen zien vanuit de belevingswereld van kinderen.

Vanaf 12 december zijn Nickelodeon en Spike aparte zenders. Nickelodeon verhuist dan naar een eigen kanaal: kanaal 29.

Superleuke programma’s op Nickelodeon

Series en programma’s die Nickelodeon uitzendt zijn bijvoorbeeld Dora, SpongeBob, maar ook Zoop en het Huis van Anubis. ’s Avonds is het tijd voor Spike, vermaak met een scherp randje, voor volwassenen.

Een zender voor jong en oud

Nickelodeon heeft verschillende soorten programma’s voor verschillende doelgroepen. Zo is er elke ochtend Nick Jr. voor de allerkleinsten. Overdag is Nickelodeon er voor iedereen.

Vanaf 21.00 uur: Spike

Van 21.00 tot 2.00 uur neemt Spike de plek van Nickelodeon in. Spike de zender voor iedereen die op zoek is naar entertainment met een scherp randje. De zender brengt originele programma’s zoals de toonaangevende realityshow Bellator MMA, waarin de beste vechters van de wereld het tegen elkaar opnemen in de ring, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.  

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
 • Nickelodeon is te zien op kanaal 16.
 • Kijk programma’s terug met TV Gemist.
 • Na 21.00 uur kijk je Spike.
 • Onderdeel van TV Standaard.

Kijktips Nickelodeon

SpongeBob

SpongeBob is de vrolijke maar enigszins naïeve gele zeespons. Samen met zijn huisdier Gerrit de slak woont hij in een grote ananas heel diep in de oceaan. Hij werkt samen met Octo in de Krokante Krab en samen met zijn beste vriend Patrick maakt hij Bikinibroek onveilig.

Teenage Mutant Ninja Turtles

De vier gemuteerde turtles Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn uit de riolen gekropen en zijn vol bewondering de straten van New York City aan het ontdekken. Daarbij komen ze vaak in gevecht met met de supermachtige mutanten en ontwikkelen de turtles zich tot de helden van de stad.

Kijktips Spike

Maandag t/m vrijdag om 21.30 uur 

Catch a Contractor

Op Spike zie je het veelbesproken Catch a Contractor, waarin de host, Adam Corolla, en zijn team op zoek gaan naar gerechtigheid voor families die gedupeerd zijn door louche aannemers. Kijken verplicht.

Maandag t/m vrijdag om 21.00 uur

Lip Sync Battle

Niet te missen: de immens populaire hit-show Lip Sync Battle waarin celebrities een nummer playbacken dat ze zelf hebben gekozen en battelen voor de hoogst haalbare eer.

Anderen keken ook

 • Nick Toons
 • Nick Hits
 • Nick Jr.
 • Cartoon Network
 •  
   

  Meer plezier

  Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen!