Nickelodeon

De coolste kinderzender voor iedereen

Nickelodeon is de zender waar kinderen zichzelf kunnen uiten, hun eigen wereld kunnen creëren en waar ze hun fantasie kunnen gebruiken. Het kanaal vertelt en laat dingen zien vanuit de belevingswereld van kinderen.

Superleuke programma’s op Nickelodeon

Kijk je naar Nickelodeon, dan geniet je van allerlei programma's. Van tekenfilmseries als SpongeBob SquarePants en Huize Herrie tot live action series zoals De Ludwigs en De Thundermans. 

Een zender voor jong en oud

Nickelodeon heeft verschillende soorten programma’s voor verschillende doelgroepen. Zo is er elke ochtend Nick Jr. voor de allerkleinsten. Overdag is Nickelodeon er voor iedereen.

24/7

Je kijkt Nickelodeon wanneer je maar wilt op kanaal 29.

's Avonds kun je kijken naar ondertitelde live action series, zoals Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh. Ben je in een nostalgische bui? Na middernacht zie je in het speciale 'Splat'-blok vintage cartoons, zoals Ren & Stimpy, Rugrats en Kenan & Kel.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • Nickelodeon is te zien op kanaal 29.
  • Kijk programma’s terug met TV Gemist.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

SpongeBob

SpongeBob is de vrolijke maar enigszins naïeve gele zeespons. Samen met zijn huisdier Gerrit de slak woont hij in een grote ananas heel diep in de oceaan. Hij werkt samen met Octo in de Krokante Krab en samen met zijn beste vriend Patrick maakt hij Bikinibroek onveilig.

Huize Herrie

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De elfjarige Lincoln Herrie heeft maar liefst tien zussen! Hij kan je daarom alles vertellen over hoe het is om in een grote chaos op te groeien.

De Thundermans

Phoebe en Max Thunderman zijn een tweeling die naast hun verjaardag ook een set super-krachten delen. Phoebe is goedaardig geboren en Max juist kwaadaardig. Deze broer-en-zusrivaliteit, gekoppeld met school- en familiekwesties, leidt tot een serie van hilarische situaties voor het hele gezin.

De Ludwigs

Deze serie vertelt het verhaal over vijf kinderen in het pleeggezin De Ludwigs. Benny is het nieuwste lid en alles lijkt op zijn plek te vallen, totdat de ouders plotseling verdwijnen. Vanaf dat moment belanden de kinderen in een spannend en mysterieus familie-avontuur

Anderen keken ook

  • Nick Toons
  • Nick Hits
  • Nick Jr.
  • Cartoon Network
  •