Nick Jr.

De zender speciaal voor peuters en kleuters!

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Leerzame en geweldloze televisie

Bij Nick Jr. worden kleuters en peuters gestimuleerd om oplossingen te bedenken en actief mee te doen met series zoals Dora, Diego, Paw Patrol, de Bubble Guppies en nog veel meer; zij zijn thuis in de wereld van Nick Jr. en nemen de kleintjes mee op leerzaam avontuur.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Dora

Dora is een avontuurlijk meisje dat samen met haar vriendje Boots op ontdekkingsreis gaat door de jungle van Zuid-Amerika. Zo leert ze alles over dieren, bloemen en planten die leven in de jungle. Omdat Dora Engels spreekt, leren de kijkertjes ook hun eerste woordjes Engels.

Dora and Friends

Dora groeit op! Ze is verhuisd naar de stad, zit op een nieuwe school en heeft nieuwe vrienden gemaakt. Dora en haar vrienden delen een grote liefde, namelijk voor leren en ontdekken. Samen belanden ze in vele avonturen.

In december elke vrijdag om 14.00 uur een nieuwe aflevering 

Paw Patrol

Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye. Ze worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Er is geen klus te groot en geen pup te klein!

Blaze en de Monstermachine

Blaze en zijn bestuurder AJ zijn beste vrienden. Ze komen aan in de stad Axle waar Crusher de race om het wereldkampioenschap wil winnen met vals spelen. Blaze en AJ doen er alles aan om Crusher tegen te houden en te verslaan.

Anderen keken ook

  • Disney Junior
  • Nick Hits
  • Pebble TV
  • Cartoon Network
  •