Nick Jr.

De zender speciaal voor peuters en kleuters!

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Leerzame en geweldloze televisie

Bij Nick Jr. worden kleuters en peuters gestimuleerd om oplossingen te bedenken en actief mee te doen met series zoals Dora, Diego, Paw Patrol, de Bubble Guppies en nog veel meer; zij zijn thuis in de wereld van Nick Jr. en nemen de kleintjes mee op leerzaam avontuur.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Shimmer & Shine zie je elke dag om 8.05 uur

Shimmer & Shine

Tweelinggeestjes Shimmer & Shine creëren onbedoeld magische chaos terwijl ze juist de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Samen zijn ze sterker.

Elke dag om 7.15 uur, met vanaf 23 april allemaal nieuwe afleveringen

PAW Patrol

De zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye werken samen met hun leider Ryder hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen.

Elke dag om 15.35 uur, met vanaf 16 april een hele hoop nieuwe afleveringen.

Wallykazam!

Volg de avonturen van de trol Wally en zijn huisdier, het draakje Norville. Wally en zijn vriendjes brengen woorden tot leven en leren kinderen nieuwe Engelse woorden.

Elke dag om 8.40 uur ‘s ochtends

The Rusty Rivets

Rusty en Ruby verzamelen en recyclen samen met hun zelfgemaakte vriendjes de Barrels allerlei oude onderdelen en maken er technische hoogstandjes van.

Anderen keken ook

  • Nick Hits
  • Pebble TV
  • Cartoon Network
  •