National Geographic

Een verrassende blik op de wereld

National Geographic brengt fascinerende verhalen. Verhalen over avontuurlijke expedities en spectaculaire ontdekkingen. Verhalen uit het dierenrijk en unieke natuurverschijnselen. Kortom: verhalen met een verrassende blik op de wereld.

De interessantste dieren

Bij National Geographic leer je veel over het dierenrijk. Of dat nou de beesten uit het wild zijn of de huisdieren uit je eigen omgeving. Zo zie je in Dog Whisperer hoe hondenpsycholoog Cesar Millan onuitstaanbare honden omtovert in brave schoothondjes. Of volg de Nederlandse dierenarts Jan Pol, die vanuit zijn praktijk op het platteland in de V.S. er alles aan doet om dieren in nood er weer bovenop te helpen.

Altijd avontuur op National Geographic

De doorgewinterde avonturier kan zijn hart ophalen bij de programma’s van National Geographic. Neem de realityserie Ultimate Survival Alaska, waar acht mannen met elkaar de strijd aangaan in barre Arctische omstandigheden. Of het bloedstollende Die Trying, waarin zeer risicovolle expedities worden ondernomen naar bizarre oorden.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • National Geographic is te zien op kanaal 18.
  • Alle programma's zijn volledig in HD.
  • Beschikbaar op de Ziggo GO app.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

Mars

Het is 2033, de eerste bemande missie met zes onderzoekers landt op Mars. De crew heeft de beste training gehad en beschikt over alle middelen die ze nodig heeft. Het doel is een kolonie stichten op de rode planeet. Of dit lukt, is maar de vraag. Ze geven zich tot het uiterste. Hoe ze dat doen zie je in deze mini-serie. Door interviews met deskundigen, ontdek je tegelijk alles over de eerste menselijke missie naar Mars.

None Of The Above

In None Of The Above geeft Tim Shaw zijn eigen draai aan de wetenschap. Op de Amerikaanse straten verbijstert hij zijn publiek met spectaculaire experimenten die indrukwekkender zijn dan magie en illusies. Een programma vol verrassende onthullingen.

Anderen keken ook

  • Nat Geo Wild HD
  • HISTORY HD
  • Animal Planet
  • Travel Channel
  •