National Geographic Channel

Een verrassende blik op de wereld

National Geographic Channel brengt fascinerende verhalen. Verhalen over avontuurlijke expedities en spectaculaire ontdekkingen. Verhalen uit het dierenrijk en unieke natuurverschijnselen. Kortom: verhalen met een verrassende blik op de wereld.

De interessantste dieren

Bij National Geographic Channel leer je veel over het dierenrijk. Of dat nou de beesten uit het wild zijn of de huisdieren uit je eigen omgeving. Zo zie je in Dog Whisperer hoe hondenpsycholoog Cesar Millan onuitstaanbare honden omtovert in brave schoothondjes. Of volg de Nederlandse dierenarts Jan Pol, die vanuit zijn praktijk op het platteland in de V.S. er alles aan doet om dieren in nood er weer bovenop te helpen.

Altijd avontuur op National Geographic Channel

De doorgewinterde avonturier kan zijn hart ophalen bij de programma’s van National Geographic Channel. Neem de realityserie Ultimate Survival Alaska, waar acht mannen met elkaar de strijd aangaan in barre Arctische omstandigheden. Of het bloedstollende Die Trying, waarin zeer risicovolle expedities worden ondernomen naar bizarre oorden.

Kijk ook op de Horizon Go app

Met de gratis Horizon Go app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Horizon Go app

 
 • National Geographic Channel is te zien op kanaal 18.
 • Alle programma's zijn volledig in HD.
 • Beschikbaar op de Horizon Go app.
 • Onderdeel van TV Standaard.

Kijktips

Brain Games

In de serie Brain Games verken je de vaardigheden van het brein. Presentator Jason Silva voert interactieve experimenten en spelletjes uit om het brein te trainen en om er meer over te weten te komen. Er worden onderwerpen aangesneden als leugens, geluid, creativiteit en aantrekkingskracht.

None Of The Above

In None Of The Above geeft Tim Shaw zijn eigen draai aan de wetenschap. Op de Amerikaanse straten verbijstert hij zijn publiek met spectaculaire experimenten die indrukwekkender zijn dan magie en illusies. Een programma vol verrassende onthullingen.

Anderen keken ook

 • Nat Geo Wild HD
 • HISTORY HD
 • Animal Planet
 • Travel Channel
 •  
   

  Meer plezier

  Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen!