National Geographic

Verhalen vertellen is onze passie

National Geographic vertelt de belangrijkste verhalen uit de wereld van wetenschap, technologie, geschiedenis, reizen, natuur en nog veel meer. De programma’s van National Geographic zijn altijd authentiek, intelligent, entertainend, persoonlijk, betrouwbaar, fascinerend, krachtig en educatief.

De interessantste dieren

Bij National Geographic leer je veel over het dierenrijk. Of dat nou de beesten uit het wild zijn of de huisdieren uit je eigen omgeving. Zo zie je in Dog Whisperer hoe hondenpsycholoog Cesar Millan onuitstaanbare honden omtovert in brave schoothondjes. Of volg de Nederlandse dierenarts Jan Pol, die vanuit zijn praktijk op het platteland in de V.S. er alles aan doet om dieren in nood er weer bovenop te helpen.

Altijd avontuur op National Geographic

De doorgewinterde avonturier kan zijn hart ophalen bij de programma’s van National Geographic. Neem de realityserie Ultimate Survival Alaska, waar acht mannen met elkaar de strijd aangaan in barre Arctische omstandigheden. Of het bloedstollende Die Trying, waarin zeer risicovolle expedities worden ondernomen naar bizarre oorden.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • National Geographic is te zien op kanaal 18.
  • Alle programma's zijn volledig in HD.
  • Beschikbaar op de Ziggo GO app.
  • Onderdeel van TV Standard.
National Geographic is in HD-kwaliteit

Kijktips

The Incredible Dr. Pol

Dierenarts Jan Pol, van Nederlandse afkomst, heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens.

Genius

Genius is een serie, geregisseerd door o.a. Ron Howard, die de turbulente reis schetst van natuurkundige en wereldberoemde icoon Albert Einstein. Einstein veranderde de manier waarop wij het universum bekijken.

Science of Stupid

Richard Hammond doet met behulp van wetenschappelijke analyses uit de doeken wat er tijdens crashes en andere riskante stunts, allemaal hits op Twitter, Facebook en YouTube, niet goed ging en waarom.

Anderen keken ook

  • Nat Geo Wild HD
  • HISTORY HD
  • Animal Planet
  • Travel Channel
  •