MTV Brand New

Altijd als eerste de nieuwste muziek

MTV Brand New Digital TV is het tweede kanaal waarmee MTV terugkeert naar zijn roots: muziek, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je ziet dagelijks de nieuwste hits en artiesten en je blijft op de hoogte van de laatste trends en hypes.

Ontdek als eerste de nieuwste artiesten

Bij MTV Brand New ligt de nadruk op het spotten van nieuwe en ‘cutting edge’ artiesten. Speciaal voor de gepassioneerde muziekliefhebber verrast en inspireert MTV Brand New door originele en grensverleggende muziek te laten zien en horen.

Divers aanbod aan muziekgenres

Naast vernieuwend en grensverleggend is MTV Brand New ook divers. Op de zender is plaats voor originele acts binnen Alternative, Rock, Dance en Hip Hop. Binnen deze genres zie je alleen de nieuwste acts en de meest opmerkelijke muziekvideo’s.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
Kijk deze zender live op Ziggo GO
MTV Brand New is in HD-kwaliteit

Kijktips

Future Hits

Je bent altijd op de hoogte van ‘who’s new in town’. In de hitlijst komt alleen het nieuwste van het nieuwste voorbij. Een top 30 lijst vol met veelbelovende nieuwkomers. Zo ben je altijd de eerste die weet wie er hot is op het moment.

Brand New Most Wanted

Deze lijst bestaat uit de meest gezochte video’s op het internet. Om de lijst samen te stellen worden dagelijks verschillende online muziekplatforms geanalyseerd. Zo zie je alleen de clips die echt populair zijn!

Anderen keken ook

  • MTV
  • MTV Music 24
  • TV 538
  • VH1 Classic
  •