Stingray Lite TV

Lite Up Your Life!

Bij Stingray Lite TV geniet je ongestoord van de beste clips en muziek. De zender brengt 24/7 je favoriete muziek en dat zonder enige reclameonderbreking.

Altijd het beste op Stingray Lite TV

Bij Stingray Lite TV zie en hoor je alleen de beste en leukste clips uit de jaren ‘80, ‘90 en die van nu. En dat Non Stop! Je hebt geen last van reclames, waardoor je 24 uur per dag, 7 dagen in de week alleen maar muziek hoort en ziet. Daarmee is Stingray Lite TV dé muziekzender voor volwassenen.

Gegarandeerd de leukste clips

Alleen de leukste clips uit de jaren ‘80,’90 en die van nu worden uitgezonden. Artiesten als Anouk, Blof, Marco Borsato, Ilse de Lange en Guus Meeuwis zijn vaste kost. Maar ook internationale toppers laten hun kunsten zien en horen. Je geniet van de muzikale kwaliteiten van Bruno Mars of Maroon 5 en ook klassiekers van George Michael, Madonna en Queen komen langs. Heerlijk ongestoord genieten van al je favoriete songs!

 

Kijktips

Top 30 Hits van LiteTV

Luister en bekijk elke week de Top 30 Hits van Stingray Lite TV. Deze lijst vol lekkere popmuziek wordt elke week op vrijdag, zaterdag en zondag uitgezonden. Zo heb je altijd een moment om heerlijk weg te dromen bij de beste hits van het moment.

Pop uit de jaren ‘80 en ‘90

De jaren ‘80 en ’90 waren een bron van muziek die de popwereld behoorlijk heeft verrijkt. Denk aan iconische artiesten als Madonna, Queen of Michael Jackson. Stuk voor stuk legendarisch door hun catchy liedjes, prachtige videoclips en geweldige optredens.

Anderen keken ook

  • TV 538
  • 192TV
  • TV Oranje
  • DJAZZ.tv
  •