ID

Dé crime-zender

ID zit altijd boordevol spanning, drama en mysterie. Laat je meeslepen door de duistere moordzaken, vermissingen en andere misdrijven die muurvast lijken te zitten.

Speur mee

De programma’s van Investigation Discovery verleiden je om zelf op zoek te gaan naar de waarheid achter de mysterieuze feiten. Je kruipt in de rol van zowel de dader als het slachtoffer, om je in te kunnen leven in de beweegredenen van beide partijen. Elk stukje beschikbare informatie wordt hierbij tot in detail bekeken. Zie je hoofd maar eens koel te houden bij het uitpluizen van deze bloedstollende zaken!

Waargebeurde crime-programma's

De programma’s van Discovery Investigation zijn allemaal op de waarheid gebaseerd. Wanneer je meespeurt krijg je dus de feiten van echte zaken onder ogen te zien. Zo zoekt de serie Fatal Encounters naar de onderliggende relatie tussen moordenaars en slachtoffers, en hoe hun paden zijn gekruist. I Married a Mobster volgt vrouwen die getrouwd zijn met een zware crimineel. Vanuit het perspectief van deze vrouwen wordt het verhaal verteld van de opkomst en ondergang van hun familie.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
Investigation Discovery is in HD-kwaliteit

Kijktips

Hell House

Sommige huizen hebben wel een erg donkere geschiedenis. Bloedige moordzaken, mysterieuze verdwijningen of dubieuze ongelukken. Hell House opent de deuren van enkele horrorhuizen. Zoals de prachtige villa in het rustige Amerikaanse stadje Libertyville, beter bekend als murder mansion

The Coroner: I Speak For The Dead

De analyse van een lijkschouwer speelt een belangrijke rol in het oplossen van moordzaken. Lijkschouwer Graham Hetrick deed in zijn leven al meer dan 3.000 autopsies. Hij vertelt over de meest schokkende en mysterieuze moordzaken uit zijn carrière.

Betrayed

De nieuwe serie Betrayed vertelt waargebeurde verhalen over intriges en dodelijk verraad. Zoals over de net gescheiden Dana Laskowski. Ze probeert haar leven op de rails te krijgen en nét wanneer dit lijkt te lukken, wordt ze bedrogen door een van haar naasten, met de dood als gevolg.

Killer Confessions

In Killer Confessions kijken we mee in een verhoorkamer van de politie. Met echte video-opnames van waargebeurde moordzaken zien we hoe gedreven rechercheurs koelbloedige moordenaars tot een bekentenis dwingen. Een boeiend inzicht in de technieken van een ondervraging die doorgaans achter gesloten deuren plaatsvindt.

Anderen keken ook

  • TLC
  • Crime and Investigation Network
  • CBS Reality
  • Discovery Science
  •