HISTORY

Bijzondere verhalen over bijzondere mensen

HISTORY biedt een frisse blik op het verleden. De zender brengt bekende verhalen en verborgen gebleven avonturen op een moderne manier. Met hedendaagse filmtechniek, levendige reconstructies en pakkende verhalen neemt HISTORY je mee naar het heetst van de strijd.

Moderne programma’s over de historie

Voor moderne programma’s over historische onderwerpen zit je goed bij HISTORY. Iedere uitzending biedt weer een nieuwe blik op het verleden. Neem Storage Wars, waarin opkopers van opslagboxen regelmatig stuiten op waardevolle historische schatten. Of Counting Cars, waarin Danny ‘The Count’ Koker klassieke auto’s en motoren opspoort en volledig restaureert.

Leer meer over ons verleden

HISTORY zendt historische documentaires uit waar je wat van opsteekt. Zo zie specials over uiteenlopende oorlogen, rampen en andere gebeurtenissen in de geschiedenis die hun sporen hebben nagelaten.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktip

American Pickers

Het programma volgt twee van de meest getalenteerde ‘pickers’ bij hun jacht naar voorwerpen met een historische waarde die vergeten zijn door hun eigenaars. Onderweg ontmoeten ze mensen die met hun verhalen het Amerikaanse leven en de geschiedenis blootleggen.  

Anderen keken ook

  • Discovery World
  • Nat Geo Wild
  • Animal Planet
  • Travel Channel
  •