FOXlife

Entertainment, lifestyle en reality

Met FOXlife beleef je heerlijke tv-avonden op de bank. De zender brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste entertainment, lifestyle en reality.

De beste entertainment op FOXlife

Bij FOXlife zie je 24 uur per dag de beste series. Neem Gilmore Girls, waarin je het wel en wee van de alleenstaande moeder Lorelai en haar dochter Rory volgt. Of leef mee met papa en mama Brockman in de bekroonde comedyserie Outnumbered, die heel wat te stellen hebben met hun drie kinderen.

De leukste realityseries

Voor een gezonde dosis reality zit je goed bij FOXlife. Kijk bijvoorbeeld naar Man Up, waarin presentatrice Olivia Lee onzekere en onaantrekkelijke Britse mannen transformeert in moderne heren. Of het hilarische Joan & Melissa: Joan Knows Best? Hierin komt Melissa’s wereld helemaal op zijn kop te staan wanneer haar moeder Joan besluit zich volop te mengen in haar leven.

Uitzending terugkijken

Heb je een uitzending gemist op FOXlife? Dat is geen punt. Met TV Gemist kijk je op elk moment van de dag je favoriete serie terug. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

 
  • Deze zender is helaas na 31 december 2016 niet meer beschikbaar bij Ziggo.

Kijktips

Werkdagen 20.30 uur; zaterdag v/a 14.00 uur; zondag v/a 16.00 uur

Gilmore Girls

Single moeder Lorelai werd als tiener zwanger, liep van huis weg en spijbelde veel. Haar tienerdochter Rory heeft de overstap van een openbare school naar het prestigieuze Chilton gemaakt. Ambitie, educatie en werk spelen een grote rol in deze serie over de relatie tussen beide.

Woensdag 21.15 en 22.00 uur

Girlfriend’s Guide to Divorce

Zelfhulpboekauteur Abby McCarthy gaat scheiden en begint haar leven alvast te leiden als een alleenstaande vrouw in LA. Het advies van haar gescheiden vrienden opvolgend doet zij een aantal onverwachte en levensveranderende ervaringen op.

Dinsdag 21.15 en 22.00 uur

End Game

Getraumatiseerd door de moord op zijn verloofde, is de briljante schaakmeester Arkady Balagan uitgegroeid tot een gevangene in zijn luxe hotel in Vancouver, doodsbang om een stap naar buiten te zetten. Om zijn rekening te betalen, begint Balagan met het oplossen van mysteries.

Donderdag 22.00 uur

The Mindy Project

In The Mindy Project volgt u het leven van Mindy Lahiri. De ervaren gynaecologe heeft moeite om haar carrière en privéleven op het goede spoor te houden. Ze heeft dan wel een succesvolle baan, maar in de liefde heeft ze een stuk minder geluk. En dat moet snel veranderen!

Anderen keken ook

  • FOX
  • TLC
  • RTL Lounge
  • E!
  •