Food Network

Niet zomaar een kookkanaal

Het populairste kookkanaal van de VS heeft een verse kijk op eten en viert het leven vol met plezier, gezelligheid en entertainment.

Met ingang van 1 februari 2019 houdt Food Network op met uitzenden.

De meest verrassende kookshows

Food Network is geen typisch 'hoe bereid ik...' kookkanaal, maar laat chefkoks van over de hele wereld hun passie voor eten delen met de kijker. Betreed de vurige arena van de Chopped Kitchen voor een nieuw seizoen vol hevige culinaire actie. Laat je inspireren door de heerlijke verse recepten van expertkok Anna Olson. Of zie hoe de chefs van Cutthroat Kitchen tot het uiterste worden gedreven met zware en niet-alledaagse uitdagingen.

Inspiratie wanneer het jou uitkomt

Kookinspiratie nodig op het moment dat het jou uitkomt? Met de Ziggo GO app kun je onderweg in de trein naar je favoriete shows op je smartphone of tablet kijken. Je beslist zelf wat je wanneer kijkt, want dankzij Ziggo Replay - onderdeel van Ziggo GO - kun je programma's tot 7 dagen terugkijken.

 
  • Food Network is vanaf 1 februari 2019 niet meer te zien.

Kijktips

Chopped

De beste chefs in Chopped strijden voor een prijzenpot van maar liefst 75.000 dollar. Maar voordat het zover is, zullen ze zich eerst moeten bewijzen in de vurige arena van de Chopped Kitchen. Bijzondere opdrachten vergen het uiterste van de chefs, die proberen het prijzengeld in de wacht te slepen voor hun favoriete liefdadigheidsdoel.

Anna Olson: Fresh

Kook je graag met verse ingrediënten, dan is Anna Olson: Fresh een show die je niet wilt missen. Deze expertkok kookt alleen vers en zet de heerlijkste en meest voedzame gerechten op tafel. Wat te denken van quesadillas met bacon, een Mediterrane aardappelsalade of sappige BBQ-ribbetjes? Eten om je vingers bij af te likken, alleen bij Food Network.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • RTL Lounge
  • FOXlife
  •