Fine Living

Inspiratie voor elk aspect van je leven

Fine Living zit vol leuke, frisse ideeën voor elk onderdeel van je leven. Laat je inspireren door lifestyle goeroes, innovatieve designers, mode-experts en chefkoks van over de hele wereld.

Met ingang van 1 februari 2019 houdt Fine Living op met uitzenden.

Het ultieme lifestylekanaal

Fine Living is het ultieme lifestylekanaal. Laat je inspireren en droom weg met de leukste programma's over eten, huis en tuin, mode, gezondheid en reizen.

Niets missen

Je hoeft nooit iets te missen, want met de Ziggo GO app kun je onderweg van je favoriete shows genieten op je smartphone en tablet. Ook fijn: met Ziggo Replay kijk je alle programma's tot 7 dagen terug. Dat is het tv-kijken van nu.

 
  • Fine Living is vanaf 1 februari 2019 niet meer te zien.

Kijktips

Extreme Homes

De naam zegt het al: in Exteme Homes komen geen doorsnee rijtjeshuizen voorbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een modern Italiaans kasteel, een strandhuis gemaakt van koelkastdeuren of een bolvormige woning die meedraait met de stand van de zon? In Extreme Homes neem je een kijkje in de spectaculairste en meest luxeuze huizen ter wereld.

Platinum Weddings

Taarten met tien verdiepingen, onbetaalbare bruidsjurken vol diamanten en de meest extravagante trouwlocaties: je ziet ze bij Platinum Weddings. De koppels in deze serie maken geen uitzonderingen voor de belangrijkste dag in hun leven, en dat levert inspirerende beelden op. Het nieuwe seizoen staat weer bol van peperdure sprookjeshuwelijken.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • RTL Lounge
  • FOXlife
  •