Family7

Laat je inspireren bij Family7

Family7 is een familiezender voor mensen die geloven en op zoek zijn naar ‘meer’ in het leven. Laat je boeien door mooie documentaires, spannende films en diepgaande Bijbelstudies. Family7 is inspirerend vermaak voor de hele familie!

Dé christelijke zender van Nederland

Family7 probeert mensen weer in contact te brengen met God. De zender wil daarmee zorgen voor een samenleving waarin vooroordelen verdwijnen en mensen elkaar leren kennen. Daarom biedt Family7 een diverse programmering voor een breed publiek, waar Gods liefde als rode draad doorheen loopt.

Inspirerende programma’s

Bij Family7 kun je 24 uur per dag terecht voor de meeste inspirerende programma’s. Neem het koffieprogramma Café Tinto, waarin presentator Evert ten Ham kleurrijke gasten ontvangt. Of het muziekprogramma G-time TV, waar Filemon Peroti en Rachelle van Zoest de leukste laatste clips aan je tonen. Alle programma’s zijn geschikt voor jong en oud. Family7 is namelijk 100% schoon, waardoor je geen gevloek of zinloos geweld tegenkomt.

 
  • Family7 is te zien op kanaal 230.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

Road to Avonlea

Op Family7 zie je de award-winning serie Road to Avonlea. In deze show ga je 100 jaar terug, naar het begin van de 20e eeuw. Je volgt het wel en wee van de kleurrijke familie King in het kleine Canadese dorpje Avonlea.

Geloofshelden

In geloofshelden gaat Jan van den Bosch in gesprek met gedreven Christelijke bekende Nederlanders. De presentator vraagt zijn gasten naar hun boeiende levensverhaal. Het zijn inspirerende gesprekken over het leven en de rol van het geloof in het behalen van levensdoelen.

Anderen keken ook

  • Brava NL Klassiek
  • Mezzo
  • NPO Cultura
  • DJAZZ.tv
  •