Stingray DJAZZ

Living the world of jazz

Bij Stingray DJAZZ draait alles om jazz. 24 uur per dag, 7 dagen per week richt de zender zich op jazzmuziek en de jazz-artiesten.

Maandelijks een ander thema

Elke maand staat een speciaal thema centraal. En worden concerten en documentaires uit een bepaald land of werelddeel uitgezonden. Ook artiesten staan centraal bij Stingray DJAZZ. Dit zijn voornamelijk artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van jazz of jazz-gerelateerde muziek.

Jazzshows overal ter wereld

Jazzmuziek is overal op de wereld een geliefde muzieksoort. Zo zendt Stingray DJAZZ exclusieve jazzfestivals uit Amerika, Europa en Azië uit. Ook komen wekelijks prachtige documentaires en vintage opnames van jazzgrootheden voorbij. En natuurlijk hoef je de exclusieve jazzconcerten van je favoriete artiest niet te missen.

Legendarische jazzartiesten alleen op Stingray DJAZZ

Op Stingray DJAZZ zie je alleen de populairste jazz-artiesten zoals Duke Ellington, de soul van Earth, Wind & Fire en natuurlijk Miles Davis. En natuurlijk jazzsensatie Jamie Cullum. Daarnaast richt Stingray DJAZZ zich ook op jazz uit eigen land. In samenwerking met een aantal Nederlandse jazzclubs worden tv-opnames gemaakt.

 

Kijktips

Festival Reports

Stingray DJAZZ laat je genieten van artiesten, concerten en festivals die een goed beeld geven van de jazzwereld. Bekende en minder bekende jazzartiesten komen aan het woord en beantwoorden verschillende vragen. Ook zie je mooie reportages van verschillende jazzfestivals en concerten.

De Bank

Stingray DJAZZ nodigt elke aflevering aansprekende prominenten uit de wereld van muziek, politiek, film en televisie uit om plaats te nemen op ‘De Bank’. De bekende Nederlander mag zijn of haar ideale muziekavond samenstellen. Daarbij wordt elk muziekfragment voorafgaand voorzien van een persoonlijk verhaal of anekdote.

Anderen keken ook

  • Stingray Brava
  • 100% NL TV
  • 192TV
  • TV Oranje
  •