Disney Junior

De leukste televisiezender voor de kleintjes

Disney Junior is de zender waar alle verhalen tot leven komen, waar vriendjes spelen en waar het elke dag een feest is om kind te zijn. Het is een magische plek met karakters waar de kids van houden. 

Magische wereld voor kinderen

Disney Junior is een magische plek met karakters waar kinderen van houden en verhalen die ouders vertrouwen. Alle verhalen komen tot leven met series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis. Dit alles met de kwaliteit waar Disney om bekendstaat. 

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

De Leeuwenwacht

In het Trotse Land bestaat de traditie De Leeuwenwacht. Koning Simba's tweede welp, Kion, moet hiervoor dieren zoeken om de Kringloop van het Leven te beschermen. Maar is zijn vader het eens met Kions keuze? Ondertussen bedreigen de hyena’s het Trotse Land...

Miles van Morgen

In de ruimte maken Miles en zijn struisvogel de grootste avonturen mee. Samen met zijn ouders en zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is erg nieuwsgierig en heldhaftig, en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert hij hoe belangrijk familie is, en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

De Speelgoeddokter

Doc praat met speelgoed en knuffels. Als ze ziek zijn, maakt Doc ze beter. Haar vriendjes Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly helpen Doc in haar dokterspraktijk voor speelgoed. In De Speelgoeddokter leren kinderen hoe belangrijk vriendschap en zorg zijn. Daarnaast maakt deze magische serie je kind vrolijk en aan het lachen.

Sofia het prinsesje

Kijk elke dag naar de allerleukste afleveringen van Sofia het prinsesje! Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles om een echte prinses te worden.

Anderen keken ook

  • Disney XD
  • Pebble TV
  • Nick Jr.
  • BabyTV
  •