Discovery World

Ongelofelijke landschappen en verhalen uit de hele wereld

De zender Discovery World laat zien hoe de wereld zich heeft ontwikkeld. Laat je meevoeren naar de meest intrigerende, inspirerende en onbereikbare delen van de wereld.

Op reis met Discovery World

Discovery World neemt je mee naar prehistorische werelden en oudheden. Je gaat diep in op fascinerende onderwerpen en plaatsen die ver verwijderd zijn van je dagelijkse bestaan.

Divers aanbod aan programma’s en thema’s

Discovery World heeft een divers aanbod aan programma’s. Zo zie je het avontuurlijke Long Way Down of een programma over moderne geschiedenis als The Presidents’ Gatekeepers. Ook zijn er verschillende shows die passen in thema’s zoals ‘Mensen & Plaatsen’, ‘Oudheden’ of ‘Oorlog & Leger’.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

World's Toughest Expeditions with James Cracknell

James Cracknell gaat terug in de tijd en herbeleeft de mentale en fysieke prestaties van de meest extreme verkenners die hebben geleefd op aarde. Met alleen de middelen die zijn voorgangers ook tot hun beschikking hadden probeert hij expedities te voltooien en mysteries uit die tijd te ontrafelen.

Long way down with Ewan McGregor

Ewan McGregor en Charley Boorman rijden op hun motor van het noordelijkste puntje van Schotland via Europa en Afrika helemaal door naar Kaapstad in Zuid-Afrika. De heren kamperen onderweg op bijzondere plaatsen en belanden in situaties die een blijvende indruk achterlaten.

Anderen keken ook

  • Discovery
  • Nat Geo Wild
  • Animal Planet
  • Travel Channel
  •