Comedy Central Family

De leukste comedyseries voor het hele gezin

Met Comedy Central Family kijk je altijd de leukste comedy’s met het hele gezin. Zo smul je heerlijk van de grappigste series op elk gewenst tijdstip.

Tijdloze comedy

Comedy Central Family zendt de allerleukste tijdloze komedies uit waar u samen op elk gewenst tijdstip van kunt genieten. Internationale hitseries als Melissa & Joey, Scrubs en Dharma and Greg staan garant voor een goede portie humor!

Comedy voor de hele familie

Comedy Central Family is er speciaal voor de hele familie. Er is voor ieder wat wils. Klassiekers van vroeger, maar ook nieuwe series. Heerlijk met zijn allen voor de buis genieten van de leukste en grappigste series op elk moment van de dag.

Weekendmarathons

Kijk je graag naar klassiekers van vroeger? Dan zit je op zaterdagen goed bij Comedy Central Family. Elke zaterdag om 13.50 uur kijk je naar een weekendmarathon van Married with Children en Dharma and Greg.

En je niet genoeg krijgen van je favoriete Friends? En benieuwd hoe Courteney Cox zich in Cougar Town op het vrijgezelle uitgaansleven stort? Elke zondag om 13.50 uur zie je een weekendmarathon van Friends & Cougar Town. 

Zender van de Maand januari

Ga lachend het nieuwe jaar in, want Comedy Central Family is in januari de Zender van de Maand bij Ziggo, op kanaal 29! Geniet heerlijk met zijn allen voor de buis van de leukste en grappigste series op elk moment van de dag. Comedy Central Family is er speciaal voor de hele familie. Er is voor ieder wat wils. Klassiekers van vroeger, maar ook nieuwe series. Van de ziekenhuisavonturen in Scrubs, de jacht op liefde in Cougar Town tot de hysterie van een kind opvoeden in Up all Night.  

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 
  • Comedy Central Family is te zien op kanaal 127.
  • Kijk programma’s terug met TV Gemist.
  • Beschikbaar op de Ziggo GO app.
  • Onderdeel van Movies & Series XL.

Hart-stikke grappig

We hebben een wel heel vrolijke prijs deze maand. Want je maakt kans op 2 kaarten voor de Comedy Central Presents: What Now Tour van Kevin Hart op zaterdag 30 januari in de Ziggo Dome, in Amsterdam. Lachen!

Hoe win je die kaarten? Door fijn mee te doen met de prijsvraag. Wie weet lach je eind van de maand dan heel hard om Kevin Hart, live in de Ziggo Dome.

Doe mee met de prijsvraag

Kijktips

Vrijdag en zaterdag dubbele aflevering om 20.45 uur

Cougar Town

Courtney Cox speelt Jules Cobb, een onlangs gescheiden moeder van in de veertig die de vaak grappige uitdagingen, valkuilen en beloningen van haar nieuwe leven beleeft. Ze wordt vergezeld door haar tienerzoon, ex-man en haar vriendinnen.

Vrijdag t/m zondag om 20.00 uur 

Malcolm in the Middle

We volgen een chaotische familie door de ogen van Malcolm, een jongen met het IQ van een genie. Hij probeert zich staande te houden tussen zijn soms absurde familieleden. Dat maakt zijn leven niet altijd makkelijker, maar wel grappiger!

Maandag t/m donderdag om 20.45 uur 

Dharma and Greg

Dharma Finkelstein Montgomery en Greg Montgomery hebben elk een compleet verschillende afkomst: haar familie bestaat uit new age hippies, zijn familie uit rijke Republikeinen. Hun ouders kunnen allerminst met elkaar overweg, maar Dharma en Greg vormen het ideale echtpaar.

Anderen keken ook

  • Comedy Central
  • Comedy Central Extra
  • E! Entertainment
  • Cartoon Network
  •