Comedy Central Extra

Rauwe en rebelse comedy!

Zender van de Maand september Comedy Central Extra is de comedyzender bomvol shows, comedy specials en nieuws. Verwacht series als Broad City, Inside Amy Schumer en satirische nieuwsshows als The Daily Show met Trevor Noah, The Late Late Show with James Cordon en The Opposition met Jordan Klepper.

Sinds 1 juni 2018 is Comedy Central Family samengevoegd met deze zender.

Dagelijkse late night shows

De dagelijkse actualiteit is een van de belangrijkste pijlers van Comedy Central Extra. Met exclusieve shows als ‘The Daily Show’ en ‘The Opposition with Jordan Klepper’ gieten de talkshowhosts de dagelijkse actualiteit in een grappig jasje.

Verschillende genres comedy

Comedy Central Extra biedt verschillende genres van comedy aan. Denk aan Stand-up shows zoals Comedy Central Presents of Ugly Americans en Crank Yankers. Daarnaast zijn er ook premium comedyseries als Broad City, Inside Amy Schumer, Workaholics en Bored to Death.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar jefavoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

The Daily Show

Trevor Noah stopt het dagelijkse nieuws in een grappig jasje. In ‘The Daily Show’ wordt wereldnieuws besproken met een satirische knipoog. Samen met zijn correspondenten, ook wel ‘the best f#@king news team’ genoemd, brengen ze ter plekke verslag uit.

The Cleveland Show

In The Cleveland Show volgen we Cleveland Brown en zijn nieuwe familie. Wanneer Cleveland besluit om Quahog samen met zijn zoon te verlaten, loopt hij zijn onbereikbare jeugdliefde Donna tegen het lijf. Eindelijk ziet hij de mogelijkheid om zijn middelbareschooldroom werkelijkheid te laten worden.

Chuck

Als de nerd Chuck per ongeluk alle gecodeerde overheidsgeheimen in zijn hoofd downloadt, is hij plotseling het belangrijkste menselijk wapen van de overheid. Samen met undercoveragent Sarah Walker en de norse John Casey gaat hij op geheime missies om de wereld te beschermen tegen het kwaad.

Anderen keken ook

  • Comedy Central
  • E! Entertainment
  • Cartoon Network
  •