Comedy Central Extra

Rauwe en rebelse comedy!

De digitale zender Comedy Central Extra is er speciaal voor comedypro’s! De zender staat bol van exclusieve shows speciaal voor de echte comedyfan.

Dagelijkse late night shows

De dagelijkse actualiteit is een van de belangrijkste pijlers van Comedy Central Extra. Met exclusieve shows als ‘The Daily Show’ en ‘The Colbert Report’ gieten de talkshowhosts de dagelijkse actualiteit in een grappig jasje.

Verschillende genres comedy

Comedy Central Extra biedt verschillende genres van comedy aan. Denk aan Stand-up shows zoals Comedy Central Presents of Ugly Americans en Crank Yankers. Daarnaast zijn er ook premium comedyseries als Workaholics, Seinfield en Bored to Death.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar jefavoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

The Daily Show

John Stewart stopt het dagelijkse nieuws in een grappig jasje. In ‘The Daily Show’ wordt wereldnieuws besproken met een satirische knipoog. Samen met zijn correspondenten, ook wel ‘the best f#@king news team’ genoemd, brengen ze ter plekke verslag uit.

The Cleveland Show

In The Cleveland Show volgen we Cleveland Brown en zijn nieuwe familie. Wanneer Cleveland besluit om Quahog samen met zijn zoon te verlaten, loopt hij zijn onbereikbare jeugdliefde Donna tegen het lijf. Eindelijk ziet hij de mogelijkheid om zijn middelbareschooldroom werkelijkheid te laten worden.

The Colbert Report

In The Colbert Report voorziet Stephen Colbert als arrogante en ultranationalistische nieuwslezer politieke nieuwsitems van scherp commentaar. Daarnaast houdt hij ervan om televisiepersoonlijkheden te imiteren en gebruikt hij parodie om een beeld te schetsen over politieke zaken en de media.

Chuck

Als de nerd Chuck per ongeluk alle gecodeerde overheidsgeheimen in zijn hoofd downloadt, is hij plotseling het belangrijkste menselijk wapen van de overheid. Samen met undercoveragent Sarah Walker en de norse John Casey gaat hij op geheime missies om de wereld te beschermen tegen het kwaad.

Anderen keken ook

  • Comedy Central
  • Comedy Central Family
  • E! Entertainment
  • Cartoon Network
  •