Crime + Investigation

De zender met echte misdaadverhalen

Zender van de maand januari Crime + Investigation (CI) onderzoekt de duistere kant van de mens. De zender biedt je de ongelofelijke verhalen over echte criminelen en hun misdaden, die vaak geïnspireerd zijn door hun favoriete tv-series.

Kijk mee met de rechercheur

Door de verschillende programma’s krijg je een kijkje in de keuken van echte forensische laboratoria, politiearchieven en rechtszalen. Jij als kijker volgt de rechercheur als hij of zij naar bewijs zoekt en tips probeert te ontrafelen. Met een gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils.

Hart van de criminele onderwereld

De zender laat u meereizen naar het hart van de criminele onderwereld. Je komt de waarheid te weten over de meest spraakmakende misdaden ter wereld waar je dagelijks in kranten over leest.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Lees meer over de Ziggo GO app

 

Kijktips

Vanaf 4 januari, elke vrijdag om 22.00 uur 

The First 48

The First 48 volgt rechercheurs tijdens de eerste 48 kritieke uren, een race tegen de klok om de real life zaak op te lossen. Kijkers krijgen een ongekende toegang tot de plaats delict, verhoren en forensisch onderzoek.

Vanaf 26 januari, elke zaterdag om 23.00 uur

Police Patrol

Police Patrol geeft een eerlijk beeld van Amerikaanse wetshandhavers. Van drugsbendes tot prostitutie, van autodiefstal tot bendegeweld en andere vormen van misdaad. De serie toont de dagelijkse confrontaties tussen politie en burgers.

Vanaf 21 januari, elke maandag om 21.00 uur

Leah Remini: Scientology and the Aftermath

Derde reeks van Leah Remini: Scientology And The Aftermath. Samen met een team van voormalige, vooraanstaande Scientology-ingewijden geeft Leah de slachtoffers van de schadelijke praktijken van de kerk de kans te worden gehoord.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • Investigation Discovery
  • CBS Reality
  •