CGTN kijken

CGTN

Nieuws uit China

Kijk 24 uur per dag en 7 dagen per week naar het laatste nieuws uit China. Alle uitzendingen zijn gericht op actualiteiten, nieuwsberichten en documentaires waarbij China of het Chinese perspectief op de wereld centraal staan. Bovendien worden de alle programma's en documentaires Engelstalig uitgezonden, of zijn Engels ondertiteld.

Kijk door het raam van de wetenschap met CGTN, en ontdek China op een unieke manier.

Asia Today

Asia Today was een Aziatisch nieuwsprogramma geproduceerd door de BBC en werd op BBC World News uitgezonden tijdens de Aziatische ochtenduren. Inmiddels is Asia Today wereldwijd te ontvangen vanuit BBC Singapore. Dagelijks zie je het laatste nieuws uit Azië, inclusief vele interviews.

Op reis door China

CGTN biedt naast nieuws en actualiteit ook programma’s en series aan over het culturele en maatschappelijke leven van China. Zelfs reisprogramma’s over China zijn onderdeel van de programmering. Ook zendt CGTN speciale educatieve programma’s uit, die kijkers helpen de Chinese taal machtig(er) te worden.

Bron van nieuws

Bij CGTN staat er maar één ding centraal: nieuws. Vanuit China en vanuit het internationaal Chinees perspectief. Al sinds 2000 is CGTN een bron van nieuws voor veel landen.

CGTN wordt Engelstalig uitgezonden en biedt verschillende nieuwsprogramma’s aan, zoals regionale specials, Asia Today en China Insight, maar ook New Money en News Hour.

CGTN kijken
Kanaal 508
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV

CGTN kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?