CBS Reality

Tot hier en verder

CBS Reality laat je de buitengewone gebeurtenissen zien die het alledaagse leven zomaar kunnen veranderen. De intrigerende documentaires en reality-programma’s tonen de onvoorspelbaarheid van de harde werkelijkheid. CBS Reality is boeiend, schokkend en vermakelijk!

Vertrouwde kwaliteit

CBS wordt wereldwijd gezien als een erkend en vertrouwd merk dat altijd kwaliteitsprogramma’s biedt. Deze reputatie heeft het snel opgebouwd sinds zijn oprichting in 1927 in New York. CBS Reality houdt deze reputatie in ere door het brengen van de hoogste kwaliteit realityseries uit het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

De beste series

CBS Reality staat garant voor de beste realityseries. Neem de langstlopende middagserie Judge Judy of het bekroonde 48 Hours, waarin gezocht wordt naar de waarheid achter onopgeloste zaken. In Who do you think you are? speuren beroemdheden hun eigen stamboom af, op zoek naar hun voorouders. En in Baby ER zie je het wel en wee van dokters op de eerste hulp die uit alle macht de levens van baby’s proberen te redden.

Zender van de Maand

Bij april zit je goed bij Zender van de Maand CBS Reality. Met nieuwe seizoenen van bekende series als Judge Judy en Close Calls on Camera. En daarnaast zie je ook nieuwe series, zoals The Haunted Case Files, over de beste spookjagers, zieners en mediums van Noord-Amerika. 

 

Kijktips

Vanaf 3 april elke weekdag dubbele aflevering om 15.10 en 20.10 uur.
Elk weekend herhaling om 13.30 uur. 

Judge Judy

Seizoen 13 van de voormalige familierechter Judith Sheindlin die zonder omwegen de meest emotionele disputen weet op te lossen. Ze is uitgegroeid tot de morele leidraad.

Vanaf 17 april elke weekdag om 21.00 en 2.30 uur.
Vanaf 13 mei herhaling in het weekend om 22.40 uur.

Haunted Case Files

Serie over geestenjagers die niet altijd voorbereid zijn op wat ze kunnen vinden. De grootste zieners en mediums uit Noord-Amerika doen hun meest ongelofelijke bovennatuurlijke ervaringen uit de doeken.

Van 17 t/m 21 april, elke weekdag dubbele aflevering om 8.55, 16.50 en 22.40 uur.
Elk weekend herhaling om 15.35 uur.

Close Calls on Camera

Ook seizoen 3 toont die alledaagse momenten die volledig de mist ingaan en op een ramp uitdraaien. De mensen die het kunnen navertellen, doen het verhaal.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • Investigation Discovery
  • Crime & Investigation Network
  •