CBS Reality

Tot Hier en Verder

CBS Reality laat je de buitengewone gebeurtenissen zien die het alledaagse leven zomaar kunnen veranderen. De intrigerende documentaires en reality-programma’s tonen de onvoorspelbaarheid van de harde werkelijkheid. CBS Reality is boeiend, schokkend en vermakelijk!

Vertrouwde kwaliteit

CBS wordt wereldwijd gezien als een erkend en vertrouwd merk dat altijd kwaliteitsprogramma’s biedt. Deze reputatie heeft het snel opgebouwd sinds zijn oprichting in 1927 in New York. CBS Reality houdt deze reputatie in ere door het brengen van de hoogste kwaliteit realityseries uit het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

De beste series

CBS Reality staat garant voor de beste realityseries. Neem de langstlopende middagserie Judge Judy of het bekroonde 48 Hours, waarin gezocht wordt naar de waarheid achter onopgeloste zaken. In Who do you think you are? speuren beroemdheden hun eigen stamboom af, op zoek naar hun voorouders. En in Baby ER zie je het wel en wee van dokters op de eerste hulp die uit alle macht de levens van baby’s proberen te redden.

 

Kijktips

Judge Judy

Judge Judy is het langstlopende en best bekeken Amerikaanse programma in de middag. De New Yorkse Judy Sheindlin, een uitgesproken en no-nonsense rechter, beslist over real-life rechtszaken met geldige uitspraken volgens de wetten van de staat New York. De show is maar liefst 14 keer genomineerd voor een Emmy.

Crime Stories

Crime Stories neemt je mee tijdens het oplossen van een misdrijf. De documentaireserie behandelt de meest intrigerende misdrijven van Canada. Ontdek de technieken die gebruikt worden bij het oplossen van een zaak en voel mee in de emoties van de betrokkenen. Een serie die een kijkje biedt aan de andere kant van het afzetlint van de politie.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • Investigation Discovery
  • Crime & Investigation Network
  •