CBS Reality kijken

CBS Reality

Tot hier en verder

De zender CBS Reality laat je de buitengewone gebeurtenissen zien die het alledaagse leven zomaar kunnen veranderen. De intrigerende documentaires en reality-programma’s tonen de onvoorspelbaarheid van de harde werkelijkheid. CBS Reality is boeiend, schokkend en vermakelijk!

Vertrouwde kwaliteit

CBS wordt wereldwijd gezien als een erkend en vertrouwd merk dat altijd kwaliteitsprogramma’s biedt. Deze reputatie heeft het snel opgebouwd sinds zijn oprichting in 1927 in New York. CBS Reality houdt deze reputatie in ere door het brengen van de hoogste kwaliteit realityseries uit het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

De beste series

CBS Reality staat garant voor de beste realityseries. Neem de langstlopende middagserie Judge Judy of het bekroonde 48 Hours, waarin gezocht wordt naar de waarheid achter onopgeloste zaken. In Who do you think you are? speuren beroemdheden hun eigen stamboom af, op zoek naar hun voorouders. En in Baby ER zie je het wel en wee van dokters op de eerste hulp die uit alle macht de levens van baby’s proberen te redden.

Judge Judy

Fan van Judge Judy? Dan zit je goed bij CBS Reality. Met nieuwe seizoenen van bekende series als Judge Judy en Close Calls on Camera. En daarnaast zie je ook nieuwe series, zoals The Haunted Case Files, over de beste spookjagers, zieners en mediums van Noord-Amerika. 

CBS Reality kijken
Kanaal 132
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV