Cartoon Network

Fun en avontuur de klok rond!

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. De grappigste en spannendste cartoons zorgen ervoor dat je met je lolbroek altijd op het puntje van je stoel zit. Cartoon Network: je wil steeds meer!

Altijd de leukste cartoons!

Cartoon Network staat garant voor de leukste en spannendste cartoons. Voor een dosis lol zit je goed bij De Wonderlijke Wereld van Gumball, Draken en Johnny Test. De eindeloze grappen en de verhalen over de vreemdste vriendschappen uit deze series zorgen altijd voor een aanhoudende slappe lach. Met stoere shows als Ben 10, Young Justice en Transformers Prime kun je je borst natmaken voor een stevige portie actie.

Klassiekers zie je op Cartoon Network

Ook voor de klassiekers onder de tekenfilmfiguren zit je goed bij Cartoon Network. Zo kijk je met De Garfield Show mee in de wondere wereld van de gelijknamige oranje kater, die liever lui dan moe is. Meer katachtige avonturen beleef je met Tom and Jerry, waar het kat-en-muisspel nog altijd onbeslist is. Ben je op zoek naar mysterie? Help dan Scooby Doo en de rest van het Mystery Inc.-team om geheimzinnige raadsels op te lossen!

 

Kijktips

maandag-vrijdag: 16.35 uur

De Wonderlijke Wereld van Gumball

De wonderlijke Wereld van Gumball is een vrolijke serie die live-action-beelden combineert met 2D- en 3D-animatie. Gumball, een energieke en onbevreesde blauwe kat, beleeft de leukste avonturen. Dit doet hij samen met zijn eigenaardige familie de Wattersons in het wonderlijke stadje Elmore.

maandag-vrijdag: 17.05 uur

Tijd voor Avontuur

Jake, een oude en wijze hond, en Finn, een dromerige jongen die niks liever wil dan een held worden, staan centraal in Tijd voor Avontuur. Samen beleven ze de vreemdste avonturen in het magische Land van Ooo.

maandag-vrijdag: 18.55 uur

Uncle Grandpa

Ome Opa reist de hele wereld rond om mensen te helpen en hun levens voor altijd te veranderen. Samen met zijn vrienden Meneer Guus, Pizza Steef, Gigarealistische Vliegtijgerin en Buideltas gaat hij op avontuur en lossen ze allerlei problemen op.

zaterdag-zondag: 08.30 uur

Powerpuff Girls

De Powerpuff Girls is een serie over Blossom, Bubbles en Buttercup. De drie heldinnen zetten hun superkrachten in om hun stad Townsville veilig te houden en de wereld te redden vóór het slapen gaan.

Anderen keken ook

  • Nick Toons
  • JimJam
  • RTL Telekids
  •