Boomerang

Boomerang is er voor jong en oud!

Boomerang is de tv-zender voor de hele familie, met gloednieuwe afleveringen van de meest geliefde en tijdloze cartoons, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Televisie voor de hele familie

Boomerang is de plek voor humor en entertainment die tijdloos en veilig is voor kinderen en ouders. Samen lachen met shows en personages die ze beide kennen en waar ze van houden, zoals The Looney Tunes, Tom & Jerry, Scooby-Doo en Garfield.

Animatieklassiekers en nieuwe producties

Boomerang is er speciaal voor de echte cartoonliefhebber, met de meest populaire tekenfilms uit ’s werelds grootste animatiebibliotheek: Warner Bros., Hanna-Barbera, Cartoon Network en MGM Studios. Daarnaast zie je nieuwe producties met bekende karakters zoals Mr Bean, Inspector Gadget en Robin Hood.

 

Kijktips

Miss Moon

Zin in magische avonturen? Miss Moon, de grappigste, gekste en meest ongelooflijke nanny die je je maar zou willen wensen, weet daar wel raad mee. Boomerang volgt Miss Moon en de kinderen van de McGuffles, Jules, Lola, Joe, tijdens hun belevenissen. Enig idee wat er gebeurt als Miss Moon met haar toverstokje zwaait?

Bunnicula

Het konijn Bunnicula was het huisdier van Dracula. Nu woont hij samen met Mina, kat Chester en met Harold de hond. Bunnicula is gek op groentesap en daar krijgt hij superkrachten van. Wanneer er vreemde dingen gebeuren, wil Bunnicula op onderzoek uit. Maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen?

The Tom and Jerry Show

De kleine muis Jerry is een onweerstaanbare charmeur met schattige oren. Tom is een kat van weinig woorden en zijn leven bestaat uit slapen, eten en Jerry achterna zitten. De streken van Tom & Jerry zijn ongewijzigd, maar de show is in een gloednieuw jasje gestopt, helemaal mee met de tijd.

The Looney Tunes Show

Bugs Bunny en Daffy Duck zijn er weer en samen met de rest van de sterrencast laten ze zien dat het dagelijkse leven met je vrienden allesbehalve gewoontjes hoeft te zijn! De Looney Tunes maken het weer bont in alledaagse situaties in de echte wereld, met bizarre en komische grappen.

Anderen keken ook

  • Disney XD
  • Nick Toons
  • Cartoon Network
  • RTL Telekids
  •