Boomerang

Boomerang is er voor jong en oud!

Boomerang is de tv-zender voor de hele familie, met gloednieuwe afleveringen van de meest geliefde en tijdloze cartoons, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Televisie voor de hele familie

Boomerang is de plek voor humor en entertainment die tijdloos en veilig is voor kinderen en ouders. Samen lachen met shows en personages die ze beide kennen en waar ze van houden, zoals The Looney Tunes, Tom & Jerry, Scooby-Doo en Garfield.

Animatieklassiekers en nieuwe producties

Boomerang is er speciaal voor de echte cartoonliefhebber, met de meest populaire tekenfilms uit ’s werelds grootste animatiebibliotheek: Warner Bros., Hanna-Barbera, Cartoon Network en MGM Studios. Daarnaast zie je nieuwe producties met bekende karakters zoals Mr Bean, Inspector Gadget en Robin Hood.

 

Kijktips

The Jungle Bunch

The Jungle Bunch is een bonte groep dieren die tegen onrecht strijden midden in de jungle. Ontmoet pinguin Maurice, tijgervis Junior, gorilla Miguel, en al hun vriendjes. Elk dier dat in de problemen zit, kan terecht bij dit ongebruikelijke, maar bijzonder effectieve stel: De Jungle Bende Lost het Op!

Inspector Gadget

Inspector Gadget is ’s werelds bekendste bionische detective en is nogal stuntelig. Er zitten verschillende gadgets in zijn lichaam ingebouwd, waarvan hij soms niet goed weet hoe hij ze moet gebruiken. Kijk mee en zie hoe Inspector Gadget in de meest levensgevaarlijke situaties terecht komt.

The Tom and Jerry Show

De kleine muis Jerry is een onweerstaanbare charmeur met schattige oren. Tom is een kat van weinig woorden en zijn leven bestaat uit slapen, eten en Jerry achterna zitten. De streken van Tom & Jerry zijn ongewijzigd, maar de show is in een gloednieuw jasje gestopt, helemaal mee met de tijd.

The Looney Tunes Show

Bugs Bunny en Daffy Duck zijn er weer en samen met de rest van de sterrencast laten ze zien dat het dagelijkse leven met je vrienden allesbehalve gewoontjes hoeft te zijn! De Looney Tunes maken het weer bont in alledaagse situaties in de echte wereld, met bizarre en komische grappen.

Anderen keken ook

  • Disney XD
  • Nick Toons
  • Cartoon Network
  • RTL Telekids
  •