Animal Planet HD

Meeslepende programma’s uit het dierenrijk

Animal Planet is er speciaal voor de echte dieren- en natuurliefhebber. Je maakt kennis met de prachtige karakters uit het gehele dierenrijk, van de kleinste insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

Meeslepende documentaires

Animal Planet spreekt je oerinstinct aan met verrassende, herkenbare en meeslepende verhalen uit het dierenrijk. Leef mee met de dieren in ER Vets, waar de dierenartsen van een praktijk in Denver (Colorado, V.S.) hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren in nood te helpen. Of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. In deze serie probeert Galaxy een betere verhouding te creëren tussen de kat en zijn baasjes.

Animal Planet Club

Speciaal voor de kleintjes is er Animal Planet Club. Je kinderen genieten van programma’s als Dick & Dom Go Wild, Dog Cats en Too Cute. In de laatstgenoemde serie worden jonge diertjes op de voet gevolgd in de eerste 12 weken van hun leven. Zo ziet je kind hoe puppy’s en jonge katjes hun eerste stapjes zetten richting volwassenheid.

 
  • Animal Planet is te zien op kanaal 208.
  • Alle programma’s zijn volledig in HD.
  • Onderdeel van Movies & Series XL.
Animal Planet is in HD-kwaliteit

Kijktips

Village vets

Twee bevriende Australische dierenartsen runnen samen een praktijk in New South Wales. Van koeien, paarden, schapen en huisdieren, tot alpaca’s en kangoeroes. De serie toont hoe de hechte gemeenschap van boeren en bewoners samenleeft met haar dieren.

Tanked

Succesvolle aquariumbouwers, zwagers, vrienden, zakenpartners en rivalen Wayde King en Brett Raymer, staan in deze tweede serie voor de bouw van hun tienduizendste aquarium. Hun aquariums zijn meestal complete onderwaterwerelden waarin soms zelfs haaien zwemmen.

My Cat from Hell

De excentrieke Jackson Galaxy temt al 15 jaar de agressiefste katten tot poeslieve huisdieren.
Gewapend met zijn gitaarkist vol gereedschap gaat hij langs bij gezinnen die de wanhoop inmiddels nabij zijn. We zien Jackson zowel de katten als de baasjes trainen.

River Monsters

Sportvisser Jeremy Wade jaagt op zoetwatervissen die zich graag tegoed doen aan mensenvlees. Deze haast bovennatuurlijke en soms enorme riviermonsters verplaatsen zich onder water. Jeremy ontsnapt tijdens zijn ontmoetingen zelf maar ternauwernood aan het gevaar.

Anderen keken ook

  • Discovery World
  • Nat Geo Wild
  • HISTORY
  • Travel Channel
  •