Animal Planet HD

Meeslepende programma’s uit het dierenrijk

Animal Planet is er speciaal voor de echte dieren- en natuurliefhebber. Je maakt kennis met de prachtige karakters uit het gehele dierenrijk, van de kleinste insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

Meeslepende documentaires

Animal Planet spreekt je oerinstinct aan met verrassende, herkenbare en meeslepende verhalen uit het dierenrijk. Leef mee met de dieren in ER Vets, waar de dierenartsen van een praktijk in Denver (Colorado, V.S.) hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren in nood te helpen. Of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. In deze serie probeert Galaxy een betere verhouding te creëren tussen de kat en zijn baasjes.

Animal Planet Club

Speciaal voor de kleintjes is er Animal Planet Club. Je kinderen genieten van programma’s als Dick & Dom Go Wild, Dog Cats en Too Cute. In de laatstgenoemde serie worden jonge diertjes op de voet gevolgd in de eerste 12 weken van hun leven. Zo ziet je kind hoe puppy’s en jonge katjes hun eerste stapjes zetten richting volwassenheid.

 
 • Animal Planet is te zien op kanaal 208.
 • Alle programma’s zijn volledig in HD.
 • Onderdeel van TV Royaal.
Animal Planet is in HD kwaliteit

Kijktips

Meet the Sloths

Neem een kijkje in een van de meest opmerkelijke dierenopvangcentra ter wereld. Meet the Sloths voert je mee in het wel en wee van 150 verweesde luiaards en hun verzorgers in een opvangcentrum in Costa Rica. Een verrassende soap met dramatische reddingsoperaties, heimelijke liefdes en dodelijke kwalen.

Bondi Vet

In Bondi Vet volg je de dierenartsen Chris Brown en Lisa Chimes bij hun avonturen in de omgeving van Bondi Beach, een beroemde strandlocatie in Australië. Wanneer wilde dieren of huisdieren in nood zitten, schieten Chris en Lisa direct te hulp om ze uit hun lijden te verlossen.

Anderen keken ook

 • Discovery World
 • Nat Geo Wild
 • HISTORY
 • Travel Channel
 •  
   

  Meer plezier

  Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen!