24Kitchen

De nr. 1-bestemming voor Foodlovers

24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. 24Kitchen zendt vermakelijke foodprogramma’s uit en wil de kijker graag inspireren en motiveren om meer aandacht te besteden aan hun eten.

De leukste chefs op 24Kitchen

Op 24Kitchen bekijk je programma’s onder leiding van topkoks van zowel Nederlandse als internationale bodem. Denk aan Miljuschka Witzenhausen, Danny Jansen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita, Angélique Schmeinck, Mounir Toub, Rudolph van Veen, Hugo Kennis, Estée Strooker en nog vele anderen die dagelijks op onze kanalen te zien vinden zijn. Aangevuld met internationale culinaire grootheden als Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Nigella Lawson.

De smakelijkste kookprogramma’s

24Kitchen biedt je de smakelijkste kookprogramma’s. Kijk bijvoorbeeld eens naar De Makkelijke Maaltijd, waarbij je ideeën opdoet over makkelijke recepten die tegelijkertijd erg gezond en lekker zijn. Of neem eens een kijkje in de keuken van koks uit andere culturen, met het programma Grenzeloos Koken.

 
  • 24Kitchen is te bekijken op kanaal 24.
  • Onderdeel van TV Standard.

Kijktips

Rudolph’s Bakery

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph’s Little Bakery is een bijzonder programma voor de hele familie.

Zoals Alleen Oma Dat Kan

Danny Jansen gaat op zoek naar oma’s met Indische (familie)recepten die bewaard moeten blijven voor de volgende generatie. We leren via de oma ook de familie kennen en kookt samen met haar dit recept in zijn keuken.

Anderen keken ook

  • Net5
  • RTL 8
  • E! Entertainment
  • BBC One
  •