13th Street

Dé digitale misdaad- en thrillerzender

13th Street biedt de beste series over misdaad, mysterie, thrillers en intriges. Een spannende mix van detective- en politieseries die je aan je buis gekluisterd houdt.

De spannendste series op 13th Street

Spanning en mysterie staan centraal bij 13th Street. De series die deze zender uitzendt staan er bol van. Neem de succesvolle psychologische thriller Dexter, waarin forensisch onderzoeker Dexter Morgan naast zijn dagelijkse werk een geheim leven leidt als seriemoordenaar. Of het bekende Law & Order, waarin elke aflevering weer een nieuwe spannende zaak behandeld wordt.

Op elk moment beschikbaar

Met 13th Street hoef je je geen moment te vervelen. Door de 24-uurs programmering kun je er altijd terecht voor een stevige portie spanning en sensatie. De beste misdaadseries kijk je dus wanneer het je uitkomt!

 
  • Deze zender is helaas na 1 juli niet meer beschikbaar bij Ziggo. Meer info.

Kijktips

Perception

Perception volgt de briljante Daniel Pierce. Hij beschikt over een meesterlijk inzicht in het menselijk gedrag. Ook heeft hij een ongekend vermogen om patronen en structuren te ontdekken. Naast deze skills wordt Pierce vaak overvallen door hallucinaties, die hij gebruikt om de FBI te helpen bij complexe moordzaken.

Rookie Blue

In de Canadese serie Rookie Blue volgt u de levens van beginnende agenten die net zijn afgestudeerd van de Police Academy. Naast de dagelijkse problemen in hun privéleven moeten de jonge agenten leren omgaan met de verschillende uitdagingen op het werk.

Anderen keken ook

  • Comedy Central
  • Syfy
  • FOXlife
  • E! Entertainment
  •