Ziggo Sport: gratis voor Ziggo klanten

Live sport is terug op Ziggo Sport

De GP van Nederland, het EK voetbal en de Olympische spelen. Tja, we hadden het sportjaar 2020 toch nét iets anders voorgesteld. Gelukkig rolt de bal weer in een groot aantal Europese topcompetities. En is Formule 1 ook weer gestart. Kan jij ook niet meer wachten? Live sport is terug op Ziggo Sport!

Maak je klaar voor een zomer vol topsport

Dit zie je de komende weken op Ziggo Sport kanaal 14

la liga

La Liga

Herstart competitie: 11 juni

Pakt Frenkie de Jong met zijn FC Barcelona z'n eerste kampioenschap in La Liga? Aartsrivaal Real Madrid zal er alles aan doen om een eindsprint in te zetten. Het is een echte nek-aan-nek-race. 

Premier League

Herstart competitie: 17 juni

Het Liverpool van Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum is ein-de-lijk bekroond met de landstitel. Spannender is de vraag wie de andere Europese tickets binnenslepen in de Premier League. Cultheld Jamie Vardy en zijn Leicester City zijn op koers voor de Champions League.

premier league
Sportzomer Ziggo Sport

Serie A

Herstart competitie: 20 juni

Het beloven spannende weken te worden: het Lazio van Bobby Adekanye zit het Juventus van Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt op de hielen.

Formule 1

Start competitie: 5 juli

Valtteri Bottas heeft de eerste GP van 2020 op z'n naam staan. Er wordt deze zomer twee keer gereden op de Red Bull Ring in Oostenrijk en Lewis Hamilton en Max Verstappen zijn uit op revanche.

Datum Land Tijd
Zondag 12 juli Oostenrijk 15.10 uur
Zondag 19 juli Hongarije 15.10 uur
Zondag 2 augustus Groot-Brittannië 15.10 uur
Sportzomer Ziggo Sport

Op de reservebank

Deze sportcompetities zie je binnenkort weer op Ziggo Sport