Het film- en seriepakket van Ziggo

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met MyPrime, ons film- en seriepakket. MyPrime is vaak gewoon inbegrepen in je abonnement en niet alleen te zien op je tv, maar ook op tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod. Je kijkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Onbeperkt.

Welke film of serie kijk je vandaag?

 
 
Zo vaak je maar wil

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met duizenden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. MyPrime kijk je op de tv, maar ook thuis en onderweg op je smartphone, tablet en laptop.

 
 
Eenvoudig in gebruik

Geen extra kosten

Bij de meeste pakketten en tv-abonnementen is MyPrime inbegrepen en kijk je zonder extra kosten naar elke film en serie. Of kies voor een los abonnement van € 6,95 per maand dat maandelijks opzegbaar is.

 
 
Topseries van ABC Studios

Topseries van ABC Studios

ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met MyPrime kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Grey’s Anatomy, Private Practice, Red Band Society en nog veel meer.

 
 

Hoe kan ik MyPrime ontvangen?

Los bestellen

Los bestellen

Liever los bestellen? Breid dan gewoon je abonnement uit met MyPrime voor het vaste bedrag van € 6,95 extra per maand. MyPrime is maandelijks opzegbaar.

 
 
Connect & Play pakketten

Inbegrepen bij een nieuw pakket

MyPrime is standaard inbegrepen bij Connect & Play Complete en Max. Wil je ook onbeperkt genieten van films en series? Kies dan een van deze pakketten. Ook als je al klant bent.

 
 

MyPrime highlights in december

 • Big Hero 6: Hiro raakt betrokken bij een gevaarlijk complot en zet robots in.
 • Rechercheur Saga Norén speurt door in het derde seizoen van The Bridge.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien wat het aanbod is van MyPrime?

MyPrime films en series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de MyPrime catalogus. Op https://www.ziggo.tv/myprime Kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Is MyPrime echt kosteloos?

Ja. Met een abonnement op MyPrime kun je iedere film en serie van MyPrime zonder extra kosten bekijken. Zo vaak je maar wil. En hoef je je dus geen zorgen te maken om een hoge rekening. MyPrime is standaard inbegrepen bij onze Connect & Play Complete en Max pakketten. Of breid je abonnement en bestel MyPrime erbij voor € 6,95 extra per maand.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het MyPrime aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die MyPrime inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van MyPrime? Breid dan je abonnement uit met MyPrime door te kiezen voor een nieuw Connect & Play pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van 6,95 per maand. MyPrime wordt dan binnen 3 werkdagen geactiveerd.

Kan ik MyPrime ontvangen met een CI+ module?

MyPrime is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van MyPrime genieten op je televisie, dan kun je dit alleen met een Interactieve CI+ module. Daarnaast is MyPrime wel altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met Ziggo Go.

 

Ziggo GO

Met de gratis Ziggo GO app kijk je live naar de belangrijkste Nederlandse zenders. Overal in en om het huis.

Bestel zonder in te loggen

Wat is je postcode en huisnummer?

 • Postcode is verplicht De postcode is incorrect
 • Huisnummer is verplicht Het huisnummer is incorrect
 • Dit veld is verplicht
 •  
   
   

  Bestel met Mijn Ziggo

  Want het gaat sneller als je inlogt.

   
   

  Bestel zonder in te loggen

  Wat is je postcode en huisnummer?

 • Dit veld is verplicht De postcode is incorrect.
 • Dit veld is verplicht Het huisnummer is incorrect
 • Dit veld is verplicht
 •